Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 16:11

12
آبان
مربای طالبی

مربای طالبی

طالبی سفت و کوچکی را انتخاب کرده، پوست و تخمه‌های آن را جدا کنید و به شكل پره‌پره برش دهید(در این مرحله طالبی‌ها را وزن کنید). آن‌ها را به مدت 10 ساعت در آب ‌آهک قرار دهید. سپس از آب آهک خارج کرده

مواد لازم

طالبی......................500 گرم

آب آهک.................به مقدار لازم

 بیشتر بخوانید:

مواد لازم براي شربت:

آب.................2 پیمانه

شکر..................4 پیمانه

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه مربا گوجه فرنگی در ۳۰ دقیقه

 

 

 

روش‌تهیه

طالبی سفت و کوچکی را انتخاب کرده، پوست و تخمه‌های آن را جدا کنید و به شكل پره‌پره برش دهید(در این مرحله طالبی‌ها را وزن کنید). آن‌ها را به مدت 10 ساعت در آب ‌آهک قرار دهید. سپس از آب آهک خارج کرده و به مدت 4 الی 5 ساعت در آب معمولی بگذارید. بعد از خارج کردن، به مدت 2 الی 3 دقیقه در آب بجوشانید. طالبی‌ها را آب‌کش کرده و در شربت قوام آمده قرار دهيد و به محض این‌که شربت مجدداً شروع به جوشیدن کرد، ظرف را از روی حرارت بردارید. اگر می‌خواهید رنگ مربای شما طلایی‌رنگ شود بگذارید مربا چند جوش بزند. در صورت تمایل می‌توانید مقداری وانیل همراه با طالبی‌ها به شربت اضافه کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه مربا کنجد مقوی و خوشمزه

 

 

طرز تهيه‌ي شربت مربا:

آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: مربا، طالبی، شکر، شکرک زدن مربا، طرز تهیه مربا، مربای خانگی تعداد بازديد: 169 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز