افسانه ظروفی
مواد لازم برای حدود 6 عدد
بادام 35 گرم
آرد نول 185 گرم
شکر 80 گرم
کره (خرد کرده) 125 گرم
زرده تخممرغ 2 عدد
آب سرد حدود 2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای کرم میانی
پنیر ماسکارپونه 250 گرم
پودر شکر 80 گرم
اسانس وانیل و یا اسانس گل رز 2 قاشق چایخوری
ترکیش دی لایت (خرد کرده) 100 گرم
خامه قنادی فرم گرفته 125 گرم
مواد لازم برای تزئین تارتلت
ترکیش دی لایت 50 گرم
پستة خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
گلبرگ رز خشک 2 قاشق سوپخوری
میوه دلخواه به میزان لازم
پشمک به میزان لازم
روش تهیه تارتلت بادام و دی لایت
بادام را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کاملا خرد شود.
آنگاه آرد، شکر و کره را بیفزائید تا مواد به شکل خرده نان درآید.
سپس زرده تخممرغها و آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
خمیر فراهم کرده را در سلفون بپیچید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا خمیر را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به ضخامت تقریبی 4 میلیمتر باز کنید و در قالب تارتلت به قطر 9 سانتیمتر قرار دهید.
اطراف خمیر را مرتب کنید و قالبها را در سینی شیرینیپزی بچینید.
اکنون کف خمیرها چنگال بزنید و نیم ساعت در یخچال بگذارید.
آنگاه روی خمیرها را با کاغذ روغنی و سرامیکهای مخصوص بپوشانید و تارتلتها را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
سپس کاغذ و سرامیکها را بردارید و 15 دقیقه دیگر تارتلتها را بپزید. همینکه تارتلتها خنک شدند، داخلشان را با کرم میانی پر کنید و رویشان را با میوه، پسته، گلبرگ رز، ترکیش دی لایت و پشمک بیارائید.
اینک تارتلتها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه کرم میانی
پنیر ماسکارپونه و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و اندکی با همزن دستی هم بزنید.
آنگاه اسانس و ترکیش دی لایت را به آن افزوده و مخلوط سازید.
سپس خامه را به کرم بیفزائید و مخلوط کنید.
یادآوری
ترکیش دی لایت (Turkish delight) را میتوانید در منزل تهیه کنید و یا از قنادیها خریداری نمائید.
برای دریافت دستورالعمل آن به سایت شور و شیرین مراجعه نمائید.