Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 04:38

27
آذر
تارتلت بادام و دی لایت

تارتلت بادام و دی لایت

بادام را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کاملا خرد شود. آن‌گاه آرد، شکر و کره را بیفزائید تا مواد به شکل خرده نان درآید. سپس زرده تخم‌مرغ‌ها و آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای حدود 6 عدد 

بادام                                        35 گرم

آرد نول                                     185 گرم

شکر                                        80  گرم

کره (خرد کرده)                          125 گرم

زرده تخم‌مرغ                              2 عدد

آب سرد                                    حدود 2 قاشق چایخوری 

مواد لازم برای کرم میانی

پنیر ماسکارپونه                           250 گرم

پودر شکر                                   80 گرم

اسانس وانیل و یا اسانس گل ‌رز      2 قاشق چایخوری

ترکیش دی لایت (خرد کرده)           100 گرم

خامه قنادی فرم گرفته                   125 گرم 

مواد لازم برای تزئین تارتلت

ترکیش دی لایت                           50 گرم

پستة خرد کرده                            2 قاشق سوپخوری

گلبرگ رز خشک                           2 قاشق سوپخوری

میوه دلخواه                                 به میزان لازم

پشمک                                       به میزان لازم

روش تهیه تارتلت بادام و دی لایت

بادام را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کاملا خرد شود.

آن‌گاه آرد، شکر و کره را بیفزائید تا مواد به شکل خرده نان درآید.

سپس زرده تخم‌مرغ‌ها و آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

خمیر فراهم کرده را در سلفون بپیچید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا خمیر را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به ضخامت تقریبی 4 میلیمتر باز کنید و در قالب تارتلت به قطر 9 سانتیمتر قرار دهید.

اطراف خمیر را مرتب کنید و قالب‌ها را در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

اکنون کف خمیرها چنگال بزنید و نیم ساعت در یخچال بگذارید.

آن‌گاه روی خمیرها را با کاغذ روغنی و سرامیک‌های مخصوص بپوشانید و تارتلت‌ها را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

سپس کاغذ و سرامیک‌ها را بردارید و 15 دقیقه دیگر تارتلت‌ها را بپزید. همینکه تارتلت‌ها خنک شدند، داخلشان را با کرم میانی پر کنید و رویشان را با میوه، پسته، گلبرگ رز، ترکیش دی لایت و پشمک بیارائید.

اینک تارتلت‌ها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه کرم میانی

پنیر ماسکارپونه و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و اندکی با همزن دستی هم بزنید.

آن‌گاه اسانس و ترکیش دی لایت را به آن افزوده و مخلوط سازید.

سپس خامه را به کرم بیفزائید و مخلوط کنید.

یادآوری

ترکیش دی لایت (Turkish delight) را می‌توانید در منزل تهیه کنید و یا از قنادی‌ها خریداری نمائید.

برای دریافت دستورالعمل آن به سایت شور و شیرین مراجعه نمائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

تارتلت شكلات و نوتلا

تارتلت سیب و مارمالاد

تارتلت کاسترد و شکلات

تارتلت گردو و سیب

تارتلت برولی

تارتلت نارگیلی

تارتلت لیمو و بلوبری

كیك تارتلت بادامی

تارتلت موهیتو

تارتلت لیمو و کنجد سیاه

 

برچسب ها: شیرینی پزی، روش تهیه تارتلت، زندگی آنلاین، تارتلت بادام و دی لایت، تارتلت یلدا، دستور تهیه تارتلت بادام و دی لایت، کرم میانی تارتلت تعداد بازديد: 425 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز