عارفه ابن الرضا
مواد لازم برای 3 قالب تک نفره
پرک جوی دو سر ١٤٠ گرم
گردوی خرد کرده ٩٠ گرم
(از فندق یا بادام هم میتوانید استفاده کنید)
موز 1 عدد
خرمای هسته گرفته ۵ عدد
شکر قهوهای ٦٠ گرم
کره نرم شده ۵۰ گرم
اسانس وانیل یکچهارم قاشق چایخوری
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
مواد لازم میانی
خامه صبحانه ٢٠٠ گرم
شکلات خرد کرده ۲۰۰ گرم (تلخ یا شیری)
نوتلا 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه تارتلت شكلات و نوتلا
پرک جو، گردو، موز، خرما، شکر قهوهای، کره، وانیل و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه این مخلوط را در قالبهای تارتلت بریزید به گونهایکه کف و دیواره قالبها را بپوشاند.
سپس قالبها را یک ساعت در یخچال قرار دهید.
حالا مواد میانی را در قالب روی مواد قبلی بریزید و دوباره تارتلتها را به مدت تقریبی 2 ساعت در یخچال بگذارید.
اکنون در صورت دلخواه روی تارتلت را با گلهای ساخته شده از فوندانت بیارائید.\
روش تهیه مواد میانی
خامه را روی حرارت بگذارید تا گرم شود، ولی نجوشد! آنگاه شکلات را اضافه کنید تا با حرارت خامه آب شود.
سپس نوتلا را بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
یادآوری
میتوانید تارتلت شکلات و نوتلا را با انواع میوه نیز بیارائید.