Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:40

25
آذر
چيز كيك عسل و بادام

چيز كيك عسل و بادام

کره، پودر بادام و پودر بیسكوییت را با هم مخلوط کنید و آن را كف قالب كمربندی به قطر ٢٥سانتیمتر بریزید و فشرده کنید. آن‌گاه قالب را در یخچال بگذارید.

عارفه ابن الرضا

 

مواد لازم 8-10 نفر

كره آبکرده                               ٨٠ گرم

پودر بیسكوییت                        ١٣٠ گرم

پودر بادام                                ٤٠ گرم

پنیر خامه‌ای                            ٥٠٠ گرم

عسل                                    ١٥٠ گرم

تخم مرغ                                  ٢ عدد

خامه صبحانه                           ٥٠ گرم

اسانس وانیل                            یک دوم قاشق چایخوری

دارچین                                    یک دوم قاشق چایخوری

آرد                                         1 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای روی چیز كیك

كره                                         ٢٥ گرم

عسل                                      ٥٠ گرم

شكر                                        یك قاشق  سوپخوری

شیر                                         یك قاشق  سوپخوری

پرك بادام                                  ١٠٠  گرم

روش تهیه چيز كيك عسل و بادام

کره، پودر بادام و پودر بیسكوییت را با هم مخلوط کنید و آن را كف قالب كمربندی به قطر ٢٥سانتیمتر بریزید و فشرده کنید.

آن‌گاه قالب را در یخچال بگذارید. سپس پنیر خامه‌ای و عسل را قدری با همزن برقی بزنید و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و هم بزنید.

حالا خامه، وانیل، دارچین و آرد را نیز افزوده و فقط در حد مخلوط شدن با سرعت کم همزن برقی بزنید.

اکنون مایه‌ فراهم کرده را در قالب روی بیسکویت بریزید و اطراف قالب را با فویل بپوشانید و درون ظرفی که دارای آب است قرار دهید.

اینک چیزکیک را در حدود یک ساعت و 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

در آخرین دقایق پایانی پخت، مواد رویه را فراهم کنید و آن را روی چیزکیک بریزید.

سپس دوباره چیزکیک را در فر بگذارید و 10 دقیقه دیگر، آن را بپزید. آن‌گاه فر را خاموش کنید و در آن را نیمه‌باز بگذارید تا چیزکیک به آرامی در فر خنک شود.

حالا روی چیزکیک را با سلفون بپوشانید و آن را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

اکنون چیزکیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه مواد رویه

همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره و شکر آب شوند. 

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

چیزکیک کدوحلوایی

چیز کیک سیب کاراملی

چیز کیک بیسکویت شکلاتی کرمدار

برانیز چیز کیک

چیزکیک آلوورا با رولت پسته

چیز کیک انبه و آلوورا

چیز کیک شکلات و توت‌فرنگی

 

برچسب ها: شیرینی، شیرینی پزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، چیز کیک خانگی، چيز كيك عسل و بادام، چيز كيك بادام، دستور تهیه چيز كيك عسل و بادام تعداد بازديد: 541 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این چیز کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز