Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 23:30

28
آبان
چیزکیک کدوحلوایی

چیزکیک کدوحلوایی

فر را با با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب کمربندی را به اندازه 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه بیسکویت، کره، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید و در قالب بریزید و بفشارید.

مهدیه ولی‌نژاد

 

مواد لازم برای 8-10 نفر 

بیسکوییت پودر کرده                  ۲۵۰ گرم

کره آبکرده                                ۷۰ گرم

شکر                                        ۲ قاشق سوپخوری

پودر دارچین                               یک‌دوم قاشق چایخوری 

مواد لازم میانی

پنیرخامه ای                             ۵۰۰ گرم

شکر                                       ۶۰ گرم

تخم مرغ                                  ۲ عدد

خامه                                       60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

آبلیموی تازه                              ۱ قاشق سوپخوری

وانیلین                                    یک چهارم قاشق چایخوری 

مواد لازم رویه

 کدو حلوایی پخته و پوره کرده      ۱ پیمانه

تخم مرغ                                 ۲ عدد

شیر                                      125 میلی‌لیتر (یک دوم پیمانه)

شکر قهوه‌ای                           90 گرم

شکر سفید                             90 گرم

دارچین                                   یک دوم قاشق چایخوری

ژلاتین                                     دو و یک‌دوم قاشق چایخوری

آب                                         60 میلی‌لیتر (یک چهارم پیمانه)

روش تهیه چیزکیک کدوحلوایی

فر را با با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب کمربندی را به اندازه 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه بیسکویت، کره، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید و در قالب بریزید و بفشارید.

سپس مایه میانی را روی مایه بیسکویتی بریزید و چیزکیک را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید.

حالا چیزکیک را یک ساعت در دمای محیط خنک کنید و بعد مواد رویه را رویش بریزید.

اکنون چیزکیک را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

اینک چیزکیک را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و رویش را با خامه فرم گرفته بیارائید.

روش تهیه مایه میانی

پنیر، شکر، تخم‌مرغ‌ها، خامه، آبلیمو و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود. 

روش تهیه مواد رویه

پوره کدوحلوایی، تخم مرغ‌ها، شیر، شکر قهوه ای، شکر سفید و دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا شکر آب شود و مایه بجوشد.

آن‌گاه پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل کنید.

سپس مایه کدوحلوایی را از روی حرارت بردارید و محلول ژلاتین را به آن بیفزائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

چیز کیک سیب کاراملی

چیز کیک بیسکویت شکلاتی کرمدار

برانیز چیز کیک

چیزکیک آلوورا با رولت پسته

چیز کیک انبه و آلوورا

چیز کیک شکلات و توت‌فرنگی

چیزکیک لبو

چیزکیک هلو

چیزکیک رولی دارچینی

دلیل ترک خوردن چیز کیک

 

برچسب ها: چیز کیک، آشپزباشی، زندگی آنلاین، چیزکیک، شور و شیرین، چیز کیک کدو حلوایی، روش تهیه چیزکیک کدو حلوایی تعداد بازديد: 545 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز