مهدیه ولینژاد
مواد لازم برای 8-10 نفر
بیسکوییت پودر کرده ۲۵۰ گرم
کره آبکرده ۷۰ گرم
شکر ۲ قاشق سوپخوری
پودر دارچین یکدوم قاشق چایخوری
مواد لازم میانی
پنیرخامه ای ۵۰۰ گرم
شکر ۶۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
خامه 60 میلیلیتر (یکچهارم پیمانه)
آبلیموی تازه ۱ قاشق سوپخوری
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم رویه
کدو حلوایی پخته و پوره کرده ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شیر 125 میلیلیتر (یک دوم پیمانه)
شکر قهوهای 90 گرم
شکر سفید 90 گرم
دارچین یک دوم قاشق چایخوری
ژلاتین دو و یکدوم قاشق چایخوری
آب 60 میلیلیتر (یک چهارم پیمانه)
روش تهیه چیزکیک کدوحلوایی
فر را با با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب کمربندی را به اندازه 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه بیسکویت، کره، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید و در قالب بریزید و بفشارید.
سپس مایه میانی را روی مایه بیسکویتی بریزید و چیزکیک را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید.
حالا چیزکیک را یک ساعت در دمای محیط خنک کنید و بعد مواد رویه را رویش بریزید.
اکنون چیزکیک را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
اینک چیزکیک را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و رویش را با خامه فرم گرفته بیارائید.
روش تهیه مایه میانی
پنیر، شکر، تخممرغها، خامه، آبلیمو و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
روش تهیه مواد رویه
پوره کدوحلوایی، تخم مرغها، شیر، شکر قهوه ای، شکر سفید و دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا شکر آب شود و مایه بجوشد.
آنگاه پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل کنید.
سپس مایه کدوحلوایی را از روی حرارت بردارید و محلول ژلاتین را به آن بیفزائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: