Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 23:29

28
مرداد
چیز کیک انبه و آلورا

چیز کیک انبه و آلورا

بیسکویت، کورن فلکس، نارگیل، شکر قهوه‌ای و کره را با هم مخلوط کنید و این مخلوط را در قالب‌های دسر (مونوپورشن) بریزید و فشرده کنید. آن‌گاه تا آماده کردن مایه میانی قالب‌ها را در یخچال نگه دارید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 8 نفر

بیسکویت آسیاب کرده                 100 گرم

کورن فلکس خرد کرده                  50 گرم

نارگیل                                      25 گرم

شکر قهوه‌ای                             2 قاشق سوپخوری

کره آبکرده و خنک شده               90 گرم 

مواد لازم میانی

پنیر خامه‌ای                             150 گرم

پنیر ماسکارپونه                         200 گرم

شکر                                       90 گرم

آب ‌لیموی تازه                           2 قاشق سوپخوری

خامه قنادی همزده                     300 گرم

وانیلین                                     یک چهارم قاشق چایخوری

پودر ژلاتین                                 6 قاشق چایخوری

آب لیموی تازه (اضافی)                60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه) 

مواد لازم برای روی چیز کیک

انبة خرد کرده                             2 عدد

پودر ژله آلورا                              2 بسته  100 گرمی

آب جوش                                  375 میلی‌لیتر (یک و یک‌دوم پیمانه)

آب سرد                                   250 میلی لیتر (1 پیمانه)

روش تهیه چیز کیک انبه و آلورا

بیسکویت، کورن فلکس، نارگیل، شکر قهوه‌ای و کره را با هم مخلوط کنید و این مخلوط را در قالب‌های دسر (مونوپورشن) بریزید و فشرده کنید.

آن‌گاه تا آماده کردن مایه میانی قالب‌ها را در یخچال نگه دارید.

سپس مایه میانی را روی این پایه بیسکویتی بریزید و دوباره قالب‌ها را در یخچال بگذارید تا چیزکیک ببندد.

در این میان، ژله آلورا را فراهم کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

حالا روی چیزکیک را با انبه بپوشانید و ژله آلورا را روی انبه‌ها بریزید و چیزکیک را در یخچال بگذارید تا ژله کاملا ببندد.

اکنون چیز کیک را از قالب‌ها جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید در صورت دلخواه می‌توانید قبل از افزودن ژله به چیز کیک، از برگ‌های تازه نعنا برای آراستن دسر استفاده کنید. 

روش تهیه مایه میانی

پنیر خامه‌ای، پنیر ماسکار‌پونه و شکر را همراه با آب لیمو در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

آن‌گاه خامه و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس ژلاتین را روی آب لیمو (60 میلی‌لیتر) بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید.

حالا محلول ژلاتین را به مایه چیزکیک بیفزائید و هم بزنید.

اکنون این مایه را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده بریزید و قالب‌های دارای پایه بیسکویتی را از این مایه پر کنید.

به گونه‌ای که حدود یک سوم از سر قالب‌ها خالی بماند. 

روش تهیه ژله آلورا

پودر ژله را در ظرف مناسبی بریزید و آب جوش را به آن بیفزائید و هم بزنید.

آن‌گاه ژله را روی حرارت بخار آب جوش بگذارید و پیوسته هم بزنید تا ذرات ژله کاملا در آب جوش حل شوند.

سپس آن را  از روی حرارت بردارید و آب سرد را بیفزائید و هم بزنید.

حالا ژله را در یخچال بگذارید و همینکه ژله اندکی غلیظ شد و به غلظت سفیده تخم‌مرغ رسید، آن را به سرعت روی انبه‌های قرار گرفته بر روی چیز کیک بریزید. 

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

چیز کیک بیسکویت شکلاتی کرمدار

برانیز چیز کیک

چیزکیک آلوورا با رولت پسته

چیز کیک شکلات و توت‌فرنگی

چیزکیک لبو

چیزکیک هلو

چیزکیک رولی دارچینی

دلیل ترک خوردن چیز کیک

برچسب ها: شیرینی پزی، کیک و شیرینی، آشپزباشی، شور و شیرین، چیز کیک انبه و آلورا، چیز کیک انبه، روش تهیه چیزکیک تعداد بازديد: 847 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این چیز کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز