Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:58

21
آذر
تارت عسل و موز کاراملی

تارت عسل و موز کاراملی

آرد، پودر شکر و نمک را در کاسه دستگاه غذا ساز بریزید و کره را به آن بیفزائید. آن‌گاه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید. سپس زرده تخم مرغ، خامه و آب سرد را اضافه کنید تا مواد خمیر شود.

مهدیس رحیمیان

 

مواد لازم برای تهیه خمیر تارت 

آرد                                           ۲۲۵ گرم

پودر شکر                                  ۱۵۰ گرم

نمک                                          ۱ پینچ

کره                                           125 گرم

زرده تخم مرغ                              ۱ عدد

خامه صبحانه                               ۲ قاشق چایخوری

آب سرد                                      ۱ قاشق سوپخوری 

مواد لازم میانی

شکر                                          50 گرم

عسل                                         100 گرم

شیر                                           500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

زرده تخم‌مرغ                                 2 عدد

اسانس وانیل                                1 قاشق چایخوری

نشاسته ذرت                                45 گرم

خامه فرم گرفته                             250 گرم 

مواد لازم رویه

موز برش خورده                              6 عدد

شکر                                            100 گرم

پودر نارگیل و عسل برای روی تارت      به میزان لازم

روش‌ تهیه تارت عسل و موز کاراملی 

آرد، پودر شکر و نمک را در کاسه دستگاه غذا ساز بریزید و کره را به آن بیفزائید.

آن‌گاه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.

سپس زرده تخم مرغ، خامه و آب سرد را اضافه کنید تا مواد خمیر شود.

خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و ۱ ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا خمیر را در ۶ قالب مربع تارت به اندازه ۱۵ سانتیمتر قرار دهید و رویشان را با کاغذ روغنی و قدری حبوبات بپوشانید.

اکنون تارت را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید و بعد کاغذ و حبوبات را بردارید و 1۰ دقیقه دیگر تارت را بپزید تا طلائی رنگ شود.

همینکه تارت کاملا خنک شد، داخلشان را با مایه میانی پر کنید و دست‌کم 6 ساعت در یخچال نگه دارید.

هنگام مصرف، روی تارت را با برشی از موز کاراملی، قدری پودر نارگیل و عسل بیارائید.

روش تهیه مایه میانی

شکر، عسل و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود.

آنگاه زرده تخم‌مرغ‌‌هارا درکاسه همزن برقی بریزید واسانس وانیل و نشاسته ذرت را به آن بیفزائید و قدری با همزن برقی بزنید.

سپس ۱ پیمانه از مخلوط شیر را به تخم مرغ بیفزائید و هم بزنید و بعد آن را به باقیمانده شیر افزوده و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.

همینکه کرم کاملاً خنک شد، خامه را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.

روش تهیه مواد رویه

روی موزها شکر بپاشید و رویشان را با تورچ کاراملی کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

تارت پنیر و انجیر

تارت موكاچینو

تارت موكا

تارت بادام

تارت پنیر و آلو

تارت زردآلو (فرانسوی)

آموزش انواع تارت و پای (شیرینی)

 

برچسب ها: تارت، شیرینی پزی، آشپزباشی، طرز تهیه تارت، زندگی آنلاین، شور و شیرین، تارت عسل و موز کاراملی، روش تهیه تارت عسل و موز، تارت موزی، تارت کاراملی تعداد بازديد: 502 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این تارت چیست؟

فیلم روز
تصویر روز