مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 6-8 نفر
آرد ۱۹۰ گرم
فلفل سیاه یکچهارم قاشق چایخوری
پودر شکر ۴۰ گرم
نمک ۱ پینچ
اسانس وانیل یکدوم قاشق چایخوری
پسته خرد کرده ۴۰ گرم
کره ۱۲۵ گرم
خامه صبحانه ۳۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد درشت
مواد لازم میانی
پنیر ماسکارپونه ۱۸۰ گرم
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
عسل ۱۸۰ گرم
انجیر تازه ۲ عدد
روش تهیه تارت پنیر و انجیر
آرد، فلفل سیاه، پودر شکر، نمک و وانیل را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و پسته و کره را به آن بیفزائید.
آنگاه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان در آید.
سپس خامه و زرده تخممرغ را به آن اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
حالا خمیر فراهم کرده را ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز کنید و در قالب تارت به اندازه 10 در 30 سانتیمتر قرار دهید.
اکنون روی خمیر را با کاغذ روغنی و توپهای سرامیکی مخصوص بپوشانید و به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
آنگاه کاغذ روغنی و توپهای سرامیکی را بردارید و این بار تارت را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید.
همینکه تارت خنک شد، مایه میانی را رویش بریزید و تارت را دست کم 3 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.
اکنون روی تارت را با انجیر، پسته و عسل بیارائید.
روش تهیه مایه میانی
همه مواد را به جز انجیر با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
تارت شاتوت و بادام
کوکی تارت توت فرنگی
تارت قهوه و كاسترد
تارت موكاچینو
تارت موكا
تارت بادام
تارت پنیر و آلو
آموزش انواع تارت و پای (شیرینی)