Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:12

6
مهر
تارت پنیر و انجیر

تارت پنیر و انجیر

آرد، فلفل سیاه، پودر شکر، نمک و وانیل را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و پسته و کره را به آن بیفزائید. آن‌گاه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان در آید.

مهدیس رحیمیان

 

مواد لازم برای 6-8 نفر 

آرد                                   ۱۹۰ گرم

فلفل سیاه                         یک‌چهارم  قاشق چایخوری

پودر شکر                           ۴۰ گرم

نمک                                 ۱ پینچ

اسانس وانیل                      یک‌دوم قاشق چایخوری

پسته خرد کرده                   ۴۰ گرم

کره                                  ۱۲۵ گرم

خامه صبحانه                     ۳۰ گرم

زرده تخم مرغ                    ۱ عدد درشت     

مواد لازم میانی

پنیر ماسکارپونه                  ۱۸۰ گرم

خامه صبحانه                     ۱۵۰ گرم

عسل                              ۱۸۰ گرم

انجیر تازه                          ۲ عدد

روش تهیه تارت پنیر و انجیر

آرد،  فلفل سیاه، پودر شکر، نمک و وانیل را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و پسته و کره را به آن بیفزائید.

آن‌گاه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان در آید.

سپس خامه و زرده تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

حالا خمیر فراهم کرده را ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز کنید و در قالب تارت به اندازه 10 در 30 سانتیمتر قرار دهید.

اکنون روی خمیر را با کاغذ روغنی و توپ‌های سرامیکی مخصوص بپوشانید و به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

آنگاه کاغذ روغنی و توپ‌های سرامیکی را بردارید و این بار تارت را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید.

همینکه تارت خنک شد، مایه میانی را رویش بریزید و تارت را دست کم 3 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.

اکنون روی تارت را با انجیر، پسته و عسل بیارائید.

روش تهیه مایه میانی

همه مواد را به جز انجیر با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

تارت شاتوت و بادام

کوکی تارت توت فرنگی

تارت قهوه و كاسترد

تارت موكاچینو

تارت موكا

تارت بادام

تارت پنیر و آلو

آموزش انواع تارت و پای (شیرینی)

 

برچسب ها: تارت، شیرینی پزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، تارت پنیر و انجیر، تارت انجیر، روش تهیه تارت پنیر و انجیر تعداد بازديد: 675 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این تارت چیست؟

فیلم روز
تصویر روز