Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 آبان 1398 - 05:37

16
آبان
تارت زردآلو (فرانسوی)

تارت زردآلو (فرانسوی)

آرد، شکر و کره را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به شکل خرده‌نان در آید. آن‌گاه تخم مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود. سپس خمیر را روی سطح آرد‌پاشیده باز کنید.

آرزو مقدم

 

مواد لازم برای 8-10 نفر 

آرد                                        ۱۹۰ گرم

شکر                                      ۲۰ گرم

کره سرد (خرد کرده)                  ۱۱۵ گرم

آب سرد                                  1-2  قاشق سوپخوری

تخم مرغ                                  1 عدد

عصاره وانیل                             1 قاشق چایخوری 

مواد لازم میانی

زردآلو هسته گرفته و خرد کرده    ۴۵۰ گرم

شکر                                      ۱۰۰ گرم

کره                                        ۳۰ گرم

نشاسته ذرت                           ۳۰ گرم

روش‌ تهیه تارت زردآلو 

آرد، شکر و کره را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به شکل خرده‌نان در آید.

آن‌گاه تخم مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود.

سپس خمیر را روی سطح آرد‌پاشیده باز کنید و در قالب تارت (دیواره از کف جدا) به قطر 25 سانتیمتر قرار دهید.

روی خمیر چنگال بزنید تا تارت هنگام پختن پف نکند! حالا قالب را 15-20 دقیقه در یخچال نگه دارید تا خمیر کاملا سرد شود.

اکنون خمیر تارت را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و تارت را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه بپزید.

سپس مواد میانی را فراهم کنید و درون تارت پخته بریزید و دوباره قالب را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد  قرار دهید.

حالا تارت زردآلو را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه بپزید. 

روش تهیه مواد میانی

زردآلوها را همراه با شکر و کره در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد و آبش کشیده شود.

آن‌گاه نشاسته ذرت را بیفزائید و از روی حرارت بردارید.

یادآوری

درصورت دلخواه می‌توانید زردآلو‌ها را به جای خرد کردن، از وسط دو نیم کنید، بپزید و مانند تصویر درون تارت بچینید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

تارت پنیر و انجیر

تارت موكاچینو

تارت موكا

تارت بادام

تارت پنیر و آلو

آموزش انواع تارت و پای (شیرینی)

 

برچسب ها: آموزش تارت، شیرینی پزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، تارت فرانسوی، تارت زردآلو، روش تهیه تارت زردآلو، تارت خانگی تعداد بازديد: 64 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این تارت چیست؟

فیلم روز
تصویر روز