آرزو مقدم
مواد لازم برای 8-10 نفر
آرد ۱۹۰ گرم
شکر ۲۰ گرم
کره سرد (خرد کرده) ۱۱۵ گرم
آب سرد 1-2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 1 عدد
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
مواد لازم میانی
زردآلو هسته گرفته و خرد کرده ۴۵۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
کره ۳۰ گرم
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
روش تهیه تارت زردآلو
آرد، شکر و کره را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به شکل خردهنان در آید.
آنگاه تخم مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود.
سپس خمیر را روی سطح آردپاشیده باز کنید و در قالب تارت (دیواره از کف جدا) به قطر 25 سانتیمتر قرار دهید.
روی خمیر چنگال بزنید تا تارت هنگام پختن پف نکند! حالا قالب را 15-20 دقیقه در یخچال نگه دارید تا خمیر کاملا سرد شود.
اکنون خمیر تارت را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و تارت را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه بپزید.
سپس مواد میانی را فراهم کنید و درون تارت پخته بریزید و دوباره قالب را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
حالا تارت زردآلو را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه بپزید.
روش تهیه مواد میانی
زردآلوها را همراه با شکر و کره در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد و آبش کشیده شود.
آنگاه نشاسته ذرت را بیفزائید و از روی حرارت بردارید.
یادآوری
درصورت دلخواه میتوانید زردآلوها را به جای خرد کردن، از وسط دو نیم کنید، بپزید و مانند تصویر درون تارت بچینید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: