مهدیه ولینژاد
مواد لازم
آرد ۲۵۰ گرم
بیکینگ سودا ۱ قاشق چایخوری
بیکینگپودر یکدوم قاشق چایخوری
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
دارچین یک و یکدوم قاشق چایخوری
زنجفیل یکدوم قاشق چایخوری
پودر میخک و جوز هندی یکچهارم قاشق چایخوری
کره ۱۴۰ گرم
شکر سفید ۱۴۰ گرم
شکر قهوهای ۱۱۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد درشت
پوره کدو حلوایی ۲۴۰ گرم
مواد لازم برای تهیه کرم پنیر
کره به دمای محیط رسیده ۷۰ گرم
پنیرخامه ای ۱۲۰ گرم
پودر شکر ۱۵۰ گرم
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه کوکی کدو حلوایی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و آرد، بیکینگ سودا، بیکینگ پودر، نمک و ادویهها را الک کنید.
آنگاه کره، شکر سفید و شکر قهوهای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود و بعد تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس مواد خشک را همراه با پوره کدوحلوایی، درون این مایه بریزید و هم بزنید.
حالا مایه فراهم کرده کوکی را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده بریزید و آن را با فاصله از هم روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی پایپ کنید.
اکنون کوکیها را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید. همینکه کوکیها خنک شدند، رویشان را با کرم پنیر بپوشانید و در صورت دلخواه قدری دارچین بپاشید.
روش تهیه کرم پنیری
کره را با همزن برقی بزنید تا نرم شود و پودر شکر الک کرده را کمکم به آن بیفزائید و به همزدن ادامه دهید.
سپس پنیر خامهای و وانیلین را افزوده و مخلوط سازید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کوکی شکلاتی با فلورانتین میوه ای
کوکی پای هلو
کوکی آناناس
کوکی کیک هویج
کوکی فانتزی
کوکی تارت توتفرنگی
کوکی پنیری نرم