آرزو مقدم
مواد لازم
آرد ۳۷۵ گرم
شکر 1 قاشق سوپخوری
نمک یک پینچ
کره سرد (خرد کرده) ۱۵۰ گرم
روغن صاف قنادی ۱۰۰ گرم
آب سرد ۶ قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی با هلو
هلو ۵ تا ۶ عدد درشت
شکر ۱۰۰ گرم
آب لیموی تازه یک قاشق چایخوری
نشاسته ذرت ۱۰ گرم
مواد لازم رویه
تخم مرغ یک عدد
شیر یک قاشق سوپخوری
روغن مایع یک قاشق سوپخوری
روش تهیه کوکی پای هلو
آرد، شکر، نمک، کره و روغن قنادی را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.
آنگاه آب سرد را کمکم بیفزائید تا خمیر لطیف و مناسبی حاصل شود (مراقب باشید که خمیر را زیاد ورز ندهید!) اکنون خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و ۳۰ دقیقه در یخچال نگه دارید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 2 میلیمتر باز کنید و مربعهایی به اندازه 7 سانتیمتر از آن برش دهید.
سپس روی هر خمیر به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه هلو بگذارید و دو گوشه خمیر را از قطر روی هم تا کنید.
اکنون لبههای خمیر را با فشار چنگال به هم بچسبانید و در سینی شیرینیپزی قرار دهید.
اینک مواد رویه را روی کوکی پای بمالید و 20 دقیقه در یخچال نگه دارید.
سپس کوکی پای هلو را به مدت تقریبی 20 – 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه کوکی پای هلو خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیه مایه میانی هلو
هلو را همراه با شکر و قدری آب بپزید و در آخر آب لیمو را بیفزائید.
همینکه هلو خنک شد، نشاسته ذرت را اضافه کنید و کنار بگذارید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: