Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 21:45

15
مهر
کوکی پنیری نرم

کوکی پنیری نرم

کره، پنیر و آرد را با هم مخلوط کنید تا به صورت خرده نان درآید. سپس زرده تخم‌مرغ و آب سرد را به آن بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. آن‌گاه خمیر فراهم کرده را در کاغذ آلومینیوم بگذارید.

مهدیس رحیمیان

 

مواد لازم برای حدود 40-45 عدد 

کره سرد                        125 گرم

پنیر نرم (لاکتیکی)            100 گرم

آرد                                150 گرم

زرده تخم‌مرغ                   1 عدد

آب سرد                         1 قاشق سوپخوری

شکر                             50 گرم

روش‌ تهیه کوکی پنیری نرم 

کره، پنیر و آرد را با هم مخلوط کنید تا به صورت خرده نان درآید.

سپس زرده تخم‌مرغ و آب سرد را به آن بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

آن‌گاه خمیر فراهم کرده را در کاغذ آلومینیوم بگذارید و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.

سپس فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و با برشگری به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید.

حالا خمیر را از وسط تا کنید و رویش شکر بپاشید و دوباره آن را تا کنید تا به شکل مثلث درآید.

روی خمیرها شکر بپاشید و روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید.

اکنون کوکی‌ها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید.

همینکه کوکی‌ها خنک شدند، آنها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کوکی پای هلو

کوکی آناناس

کوکی کیک هویج

کوکی فانتزی

کوکی تارت توت‌فرنگی

 

برچسب ها: آشپزباشی، زندگی آنلاین، آموزش پخت کوکی، کوکی پنیری نرم، دستور تهیه کوکی پنیری نرم، روش تهیه کوکی پنیری نرم، کوکی پنیری تعداد بازديد: 433 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کوکی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز