مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای حدود 40-45 عدد
کره سرد 125 گرم
پنیر نرم (لاکتیکی) 100 گرم
آرد 150 گرم
زرده تخممرغ 1 عدد
آب سرد 1 قاشق سوپخوری
شکر 50 گرم
روش تهیه کوکی پنیری نرم
کره، پنیر و آرد را با هم مخلوط کنید تا به صورت خرده نان درآید.
سپس زرده تخممرغ و آب سرد را به آن بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
آنگاه خمیر فراهم کرده را در کاغذ آلومینیوم بگذارید و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
سپس فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و با برشگری به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید.
حالا خمیر را از وسط تا کنید و رویش شکر بپاشید و دوباره آن را تا کنید تا به شکل مثلث درآید.
روی خمیرها شکر بپاشید و روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بگذارید.
اکنون کوکیها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید.
همینکه کوکیها خنک شدند، آنها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کوکی پای هلو
کوکی آناناس
کوکی کیک هویج
کوکی فانتزی
کوکی تارت توتفرنگی