مهدیه ولینژاد
مواد لازم
آرد 220 گرم
بیکینگپودر یکدوم قاشق چایخوری
پودرکاکائو 30 گرم
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
کره 180 گرم
شکر 150 گرم
تخممرغ (به دمای محیط رسیده) 1 عدد
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه فلورانتین میوهای
آب 125 میلیلیتر (یکدوم پیمانه)
شکر 50 گرم
پودر آگارآگار 10 گرم
مخلوط انواع توت 100 گرم (شاتوت، توتفرنگی، زرشک تازه و کرنبری)
پرک بادام 50 گرم
روش تهیه کوکی شکلاتی با فلورانتین میوه ای
آرد، بیکینگپودر، پودرکاکائو و نمک را الک کنید و در کاسهای بریزید.
آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و یکدست شود.
سپس تخممرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا مواد خشک را افزوده و مخلوط سازید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
اکنون خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
اینک فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی بچینید.
حالا کوکیها را به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر بپزید.
همینکه کوکیها خنک شدند، روی هر کدام یک قاشق چایخوری از مایه فلورانتین بریزید.
روش تهیه مایه فلورانتین
همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر حل شود و 5 دقیقه بجوشد.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کوکی پای هلو
کوکی آناناس
کوکی کیک هویج
کوکی فانتزی
کوکی تارت توتفرنگی
کوکی پنیری نرم