Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:53

12
آبان
کوکی شکلاتی با فلورانتین میوه ای

کوکی شکلاتی با فلورانتین میوه ای

آرد، بیکینگ‌پودر، پودرکاکائو و نمک را الک کنید و در کاسه‌ای بریزید. آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و یکدست شود. سپس تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.

مهدیه ولی‌نژاد

 

مواد لازم

آرد                                             220 گرم

بیکینگ‌پودر                                  یک‌دوم قاشق چایخوری

پودرکاکائو                                    30 گرم

نمک                                           یک‌چهارم قاشق چایخوری

کره                                             180 گرم

شکر                                           150 گرم

تخم‌مرغ (به دمای محیط رسیده)        1 عدد

وانیلین                                         یک‌چهارم قاشق چایخوری 

مواد لازم برای تهیه فلورانتین میوه‌ای

آب                                              125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

شکر                                           50 گرم

پودر آگارآگار                                   10 گرم

مخلوط انواع توت                            100 گرم (شاتوت، ‌توت‌فرنگی، زرشک تازه و کرنبری)

پرک بادام                                     50 گرم

روش‌ تهیه کوکی شکلاتی با فلورانتین میوه ای 

آرد، بیکینگ‌پودر، پودرکاکائو و نمک را الک کنید و در کاسه‌ای بریزید.

آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و یکدست شود.

سپس تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا مواد خشک را افزوده و مخلوط سازید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

اکنون خمیر فراهم کرده را در  کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

اینک فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

حالا کوکی‌ها را به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر بپزید.

همینکه کوکی‌ها خنک شدند، روی هر کدام یک قاشق چایخوری از مایه فلورانتین بریزید. 

روش تهیه مایه فلورانتین

همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر حل شود و 5 دقیقه بجوشد.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کوکی پای هلو

کوکی آناناس

کوکی کیک هویج

کوکی فانتزی

کوکی تارت توت‌فرنگی

کوکی پنیری نرم

 

برچسب ها: شیرینی پزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، کوکی، کوکی شکلاتی، روش تهیه کوکی شکلاتی تعداد بازديد: 367 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز