محیا ربیعی
مواد لازم برای حدود 40 برش
بیسكویت کامل گندم (خرد کرده) ١٧٥ گرم
پودر شكر ٤٠ گرم
نمك ١ پینچ
كره آبکرده ١١٥ گرم
پودر نارگیل ٧٥ گرم
شكلات شیری خرد کرده ٢٥٠ گرم
شیر عسلی ٢٥٠ میلی لیتر (یک پیمانه)
گردوی خرد کرده ١١٥ گرم
روش تهیه اسلايس شكلات و نارگيل
فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم كنید و کف قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
به گونهای که کاغذ از دو طرف قالب بلندتر باشد.
آنگاه بیسكویت، پودر شكر، نمک و کره را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
سپس این مخلوط را در قالب بریزید و بفشارید. به گونهای که بیسکویت در همه جای قالب به صورت یکنواخت پهن شود.
حالا پودر نارگیل را رویش بپاشید و شکلات شیری را بیفزائید. آنگاه شیرعسلی را روی این مواد بریزید و گردو بپاشید.
اکنون قالب را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 30 دقیقه، بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، آن را به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
اسلایس شکلات با بادام پرک
اسلایس فندق
اسلایس لیمو
اسلایس آناناس و نارگیل
اسلایس کرامبل هلو
انواع شیرینی برشی