مهدیه ولینژاد
مواد لازم برای حدود 8-10 نفر
کرة نرم شده (در دمای محیط) 175 گرم
شکر 70 گرم
شکرقهوه ای 50 گرم
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
آرد 250 گرم
بیکینگ سودا یکچهارم قاشق چایخوری
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
پوست لیمو (رنده کرده) 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای رویه
شکر 120 گرم
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری
هلوی خرد کرده 600 گرم
آب لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه اسلایس کرامبل هلو
فر را با دمای180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب مربع را به اندازه 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
کره، شکر، شکر قهوهای و وانیلین را در کاسه همزن برقی بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود و مایه صاف و یکنواختی به دست آید.
آنگاه آرد، نمک و بیکینگ سودا را با هم الک کنید و آن را به کره بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس پوست لیمو را افزوده و دو سوم از این خمیر را در کیسه فریزر بگذارید و در یخچال قرار دهید.
حالا باقیمانده خمیر را در قالب بریزید و با غلطک صاف کنید.
اکنون قالب را در فر بگذارید و خمیر پایه را به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.
در این میان همه مواد رویه را با هم مخلوط کنید.
اینک قالب را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه مواد رویه را روی خمیر پخته در قالب بریزید.
آنگاه باقیمانده خمیر را از یخچال درآورید و به کمک چنگال به صورت کرامبل یا خرده نان در آورید و آن را روی مخلوط هلو بریزید و به صورت یکنواخت پخش کنید.
سپس کرامبل هلو را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
اسلایس شکلات با بادام پرک
اسلایس فندق
اسلایس لیمو
اسلایس آناناس و نارگیل
انواع شیرینی برشی