افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای 10 برش
شكلات شیری 225 گرم
كره 40 گرم
بیسكویت خردكرده 75 گرم
بادام پرك 50 گرم
شكلات سفید خردكرده 75 گرم
پودر شكر برای پاشیدن روی شیرینی به میزان لازم
روش تهیه اسلایس شكلات با بادام پرك
شكلات شیری خردكرده و كره را، در كاسهای بریزید و به روش بنماری آب كنید. بعد آنرا از روی حرارت بردارید و 5 دقیقه كنار بگذارید. قالب لوفی به گنجایش 450میلیلیتر را با نایلون كاملاً بپوشانید. در ظرف مناسبی، بیسكویت، شكلات آبكرده، بادام و شكلات سفید را مخلوط كنید و در قالب بریزید.
حالا آن را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. آنگاه شیرینی را برش دهید و در صورت دلخواه، پودر شكر رویش بپاشید.