Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 18:18

10
مهر
اسلایس شكلات با بادام پرك

اسلایس شكلات با بادام پرك

شكلات شیری خردكرده و كره را، در كاسه‌ای بریزید و به روش بن‌ماری آب كنید. بعد آن‌را از روی حرارت بردارید و 5 دقیقه كنار بگذارید. قالب لوفی به گنجایش 450میلی‌لیتر را با نایلون كاملاً بپوشانید.

افسانه اسفندیاری

 

 

مواد لازم برای 10 برش

شكلات شیری          225 گرم

كره                          40 گرم

بیسكویت خردكرده     75 گرم

بادام پرك                  50 گرم

شكلات سفید خردكرده 75 گرم

پودر شكر برای پاشیدن روی شیرینی به میزان لازم

روش تهیه اسلایس شكلات با بادام پرك

شكلات شیری خردكرده و كره را، در كاسه‌ای بریزید و به روش بن‌ماری آب كنید. بعد آن‌را  از روی حرارت بردارید و 5 دقیقه كنار بگذارید. قالب لوفی به گنجایش 450میلی‌لیتر را با نایلون كاملاً بپوشانید. در ظرف مناسبی، بیسكویت، شكلات آبكرده، بادام و شكلات سفید را مخلوط كنید و در قالب بریزید.

حالا آن را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. آن‌گاه شیرینی را برش دهید و در صورت دلخواه، پودر شكر رویش بپاشید.

 

برچسب ها: آشپزی با شکلات، تهیه اسلایس، اسلایس، آموزش اسلایس، اسلایس شکلات، اسلایس با بادام پرک، اسلایس با شکلات تعداد بازديد: 834 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز