محیا ربیعی
مواد لازم برای حدود 40 عدد
آرد ٢٢٥ گرم
نمک 1 پینچ
شکر 115 گرم
كره سرد (خرد کرده) ٢٢٥ گرم
تخم مرغ ١ عدد
پوست لیموی رنده کرده ١ عدد
مواد لازم رویه
كره ١٧٥ گرم
شكر ٥٠ گرم
شكر قهوه ای تیره ١١٥ گرم
عسل ٧٥ گرم
خامه قنادی ٥ قاشق سوپخوری
فندق خرد کرده ٤٠٠ گرم
روش تهیه اسلايس فندق
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی به گونهای بپوشانید که کاغذ از دو لبهقالب بلندتر باشد.
آرد، نمک و شکر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و کره را به آن بیفزائید.
آنگاه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید. سپس تخممرغ و پوست لیمو را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا مواد خمیر شود.
حالا خمیر را در قالب پهن کنید و رویش چنگال بزنید و آن را 15 دقیقه در یخچال نگه دارید.
اکنون قالب را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید.
آنگاه مواد رویه را روی خمیر پخته بریزید و آن را 25 دقیقه دیگر، در فر بپزید.
همینکه شیرینی خنک شده آن را به کمک چاقوی تیز و مرطوب به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیه مواد رویه
کره، شکر، شکر قهوهای و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره آب شود و مایه بجوشد (2 دقیقه).
آنگاه ظرف را از روی اجاق بردارید و خامه قنادی و فندق را به آن افزوده و مخلوط کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
اسلایس شکلات با بادام پرک