Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 05:46

21
اسفند
اسلايس فندق

اسلايس فندق

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی به گونه‌ای بپوشانید که کاغذ از دو لبه‌قالب بلندتر باشد.

محیا ربیعی

 

مواد لازم برای حدود 40 عدد 

آرد                                ٢٢٥ گرم

نمک                              1 پینچ

شکر                              115 گرم

كره سرد (خرد کرده)          ٢٢٥ گرم

تخم مرغ                         ١ عدد

پوست لیموی رنده کرده     ١ عدد 

مواد لازم رویه

كره                                ١٧٥ گرم

شكر                              ٥٠ گرم

شكر قهوه ای تیره             ١١٥ گرم

عسل                             ٧٥ گرم

خامه قنادی                      ٥ قاشق سوپخوری

فندق خرد کرده                 ٤٠٠ گرم 

روش‌ تهیه اسلايس فندق

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی به گونه‌ای بپوشانید که کاغذ از دو لبه‌قالب بلندتر باشد.

آرد، نمک و شکر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و کره را به آن بیفزائید.

آن‌گاه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید. سپس تخم‌مرغ و پوست لیمو را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا مواد خمیر شود.

حالا خمیر را در قالب پهن کنید و رویش چنگال بزنید و آن را 15 دقیقه در یخچال نگه دارید.

اکنون قالب را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید.

آن‌گاه مواد رویه را روی خمیر پخته بریزید و آن را 25 دقیقه‌ دیگر، در فر بپزید.

همینکه شیرینی خنک شده آن را به کمک چاقوی تیز و مرطوب به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی، ‌در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

روش تهیه مواد رویه

کره، شکر، شکر قهوه‌ای و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره آب شود و مایه بجوشد (2 دقیقه).

آنگاه ظرف را از روی اجاق بردارید و خامه قنادی و فندق را به آن افزوده و مخلوط کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

اسلایس شکلات با بادام پرک

 

برچسب ها: آشپزباشی، زندگی آنلاین، اسلایس، شور و شیرین، طرز تهیه اسلایس، دستور تهیه اسلایس، اسلايس فندق، روش تهیه اسلایس فندق تعداد بازديد: 547 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این اسلایس چیست؟

فیلم روز
تصویر روز