Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 14:00

12
مرداد
کوکی شکلاتی لاوا

کوکی شکلاتی لاوا

کره،‌ شکر قهوه‌ای و شکر سفید را در ظرف مناسبی بریزید و 2 – 3 دقیقه با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ، تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.

آرزو مقدم

 

مواد لازم برای حدود 25 – 30 عدد 

کره نرم شده                                          ۲۵۰ گرم

شکر قهوه‌ای                                          ۲۵۰ گرم

شکر سفید                                            ۵۰ گرم

زرده تخم‌مرغ                                           یک عدد

تخم‌مرغ                                                 یک عدد

اسانس وانیل                                          یک قاشق چایخوری

آرد                                                       ۳۸۰ گرم

نمک                                                     یک چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ سودا                                          سه چهارم قاشق چایخوری

پودر کاکائو                                             ۲۰ گرم

کره بادام‌زمینی                                       ۵۰ گرم

شکلات تلخ یا شیری (سکه‌ای یا خرد کرده)   به میزان لازم

روش تهیه کوکی شکلاتی لاوا

کره،‌ شکر قهوه‌ای و شکر سفید را در ظرف مناسبی بریزید و 2 – 3 دقیقه با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ، تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا آرد، نمک و بیکینگ سودا را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیف و مناسبی حاصل شود.

اکنون خمیر به‌دست آمده را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت پودر کاکائو و به قسمت دیگر کره بادام‌‌زمینی بیفزائید.

آن‌گاه خمیر را روی سلفون به شکل مستطیل و به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و خمیر شکلاتی را روی خمیر ساده قرار دهید و هر دو خمیر را با هم رول کنید.

اینک خمیر رول شده را در سلفون بپیچید و یک ساعت در فریزر نگه دارید.

سپس خمیر را با چاقوی تیز به ضخامت یک سانتیمتر برش دهید و اسلایس کنید.

اکنون هر خمیر برش خورده را روی سطح آرد پاشیده با وردنه باز کنید تا اندکی نازک شود و بعد یک تکه شکلات بین دو خمیر بگذارید و لبه‌های خمیر را بهم بچسبانید.

آن‌گاه خمیرهای فراهم کرده را با فاصله از یکدیگر، روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید و کوکی‌ها را به مدت تقریبی 15 – 18 دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه کوکی‌ها خنک شدند، آنها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کوکی کیک هویج

کوکی فانتزی

کوکی تارت توت‌فرنگی

کوکی موز و نارگیل

کوکی کدو حلوایی

 کوکی گردویی لاهیجان

کوکی یخچالی نارگیل و بادام

 

برچسب ها: شیرینی پزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، کوکی شکلاتی لاوا، کوکی شکلاتی، کوکی لاوا، لاوا تعداد بازديد: 526 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کوکی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز