آرزو مقدم
مواد لازم برای 20 عدد
موز ۳ عدد متوسط
شکلات چیپسی ۵۰ گرم
پودر نارگیل ۱۵۰ گرم
کرة نرم شده ۲۰ گرم
شکر ۴۰ گرم
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
پودر نارگیل برای روی کلوچه ها ۵۰ گرم
روش تهیه کوکی موز و نارگیل
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه پوست موزها را بگیرید و موزها را رنده کنید و در کاسه مناسبی بریزید.
سپس شکلات چیپسی، پودر نارگیل، کره، شکر و وانیلین را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود. (خمیر کمی چسبنده میباشد) حالا هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و در پودر نارگیل بغلتانید.
اکنون توپهای فراهم کرده را با فاصله از یکدیگر در سینی بچینید و با فشار دست رویشان را اندکی تخت کنید.
آنگاه سینی را در فر بگذارید و کوکیها را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید.
همینکه کوکیها پختند و خنک شدند، آنها را در ظرف مناسبی قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید.
منبع: شور و شیرین