Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 07:09

27
تیر
کوکی یخچالی نارگیل و بادام

کوکی یخچالی نارگیل و بادام

کره، پودر شکر و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید. آن‌گاه هر بار به اندازه 1 قاشق سوپخوری از این مخلوط بردارید و به شکل توپ درآورید. سپس رویشان بادام بگذارید.

مهدیس رحیمیان

 

مواد لازم برای 12-15 عدد 

کره آبکرده                           100 گرم

پودر شکر                            160 گرم

پودر نارگیل                          90 گرم

بادام بی‌نمک (برشته کرده)    12-15 عدد

شکلات تلخ آبکرده                125 گرم

روش تهیه کوکی یخچالی نارگیل و بادام 

کره، پودر شکر و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید.

آن‌گاه هر بار به اندازه 1 قاشق سوپخوری از این مخلوط بردارید و به شکل توپ درآورید.

سپس رویشان بادام بگذارید و کوکی‌‌ها را 1 ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا کف کوکی‌ها را در شکلات آبکرده بزنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید تا شکلات ببندد.

اکنون کوکی‌ها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کوکی کیک هویج

کوکی فانتزی

کوکی تارت توت‌فرنگی

کوکی موز و نارگیل

کوکی کدو حلوایی

 کوکی گردویی لاهیجان

 

برچسب ها: آشپزباشی، زندگی آنلاین، کوکی نارگیلی، کوکی، کوکی یخچالی نارگیل و بادام، کوکی یخچالی، کوکی بادامی تعداد بازديد: 479 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کوکی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز