نجمه درویش
مواد لازم برای 16-18 عدد
کرۀ نرم شده 115 گرم
شکر دانه ریز 100گرم
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
پورۀ کدو حلوایی 90 گرم
آرد 190 گرم
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
جوز هندی رنده کرده یک چهارم قاشق چا یخوری
بیکینگ سودا یک چهارم قاشق چایخوری
شکلات چیپسی 60 گرم
روش تهیه کوکی کدو حلوایی
کره، شکر و وانیلین را در کاسۀ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد پوره کدو حلوایی را بیفزائید و مخلوط کنید.
آنگاه مخلوط الک کردۀ آرد، نمک، بیکینگ پودر، دارچین، جوز هندی و بیکینگ پودر را افزوده و مخلوط کنید.
سپس شکلات چیپسی را بیفزائید و مواد را با لیسک هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر فراهم کرده را در کیسۀ نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.
حالا هربار به انداۀ دو قاشق چایخوری از خمیر بردارید و با فاصله از یکدیگر، در سینی چربکردۀ شیرینی پزی قرار بچینید.
اکنون کوکی کدو حلوایی را بمدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجۀ سانتیگراد بپزید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.
یادآوری
* میتوانید به جای شکر سفید از شکر قهوهای نیز استفاده کنید.
* پورۀ کدو حلوایی می باید پخته و بدون آب باشد.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کوکی موز و نارگیل (فاقد گلوتن)