Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:54

5
تیر
دسر لیمو

دسر لیمو

شکر، نشاسته ذرت،‌ آب‌لیمو، آب و کره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کرم بپزد و غلیظ شود. کرم را پیوسته هم بزنید تا ته نگیرد!

آرزو گنجی

 

مواد لازم برای 4 نفر

شکر                                 120 گرم

نشاستة ذرت                      3 قاشق سوپخوری

آب‌لیموی تازه                       60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

آب                                    500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

کره                                   30 گرم

بیسکویت کرم‌دار خرد کرده    150 گرم

نعنا برای تزئین                    به میزان لازم

لیمو برای تزئین                   به میزان لازم

روش‌ تهیه دسر لیمو 

شکر، نشاسته ذرت،‌ آب‌لیمو، آب و کره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کرم بپزد و غلیظ شود.

کرم را پیوسته هم بزنید تا ته نگیرد!

آن‌گاه کرم را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

سپس بیسکویت خرد کرده را در لیوان‌های مناسب پذیرائی بریزید و کرم لیمو را به آن بیفزائید و در یخچال قرار دهید.

هنگام مصرف، دسر را با لیمو و نعنا بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

دسر رویال

دسر شکلاتی

دسر تند پرتقالی

دسر دو رنگ شکلاتی

دسر کدو حلوایی

دسر خرمالو

انواع بستنی و دسرهای سرد - جلد اول

انواع بستنی و دسرهای سرد - جلد دوم 

 

برچسب ها: دسر میوه ای، دسر، آشپزباشی، طرز تهیه دسر، زندگی آنلاین، دسر لیمو، دستور تهیه دسر لیمو، روش تهیه دسر لیمو تعداد بازديد: 630 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فیلم روز
تصویر روز