آرزو گنجی
مواد لازم برای 4 نفر
شکر 120 گرم
نشاستة ذرت 3 قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه 60 میلیلیتر (یکچهارم پیمانه)
آب 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
کره 30 گرم
بیسکویت کرمدار خرد کرده 150 گرم
نعنا برای تزئین به میزان لازم
لیمو برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه دسر لیمو
شکر، نشاسته ذرت، آبلیمو، آب و کره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کرم بپزد و غلیظ شود.
کرم را پیوسته هم بزنید تا ته نگیرد!
آنگاه کرم را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
سپس بیسکویت خرد کرده را در لیوانهای مناسب پذیرائی بریزید و کرم لیمو را به آن بیفزائید و در یخچال قرار دهید.
هنگام مصرف، دسر را با لیمو و نعنا بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
دسر رویال
دسر شکلاتی
دسر تند پرتقالی
دسر دو رنگ شکلاتی
دسر کدو حلوایی
دسر خرمالو
انواع بستنی و دسرهای سرد - جلد اول
انواع بستنی و دسرهای سرد - جلد دوم