اعظم گلزارمنش
مایکروویو
مواد لازم برای 4-6 نفر
کره به دمای محیط رسیده 70 گرم
چوب دارچین 2 تکه
هل 8 عدد
میخک 5 عدد
دانه فلفل سیاه 10 عدد
برنج باسماتی 300 گرم (2 پیمانه)
آب 3 پیمانه
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه خورش
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
بامیه 250 گرم
سیب زمینی خرد کرده 200 گرم
فیلۀ گوجه فرنگی خرد کرده یک پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
برگ کاری 5 عدد
برگ بو 2 عدد
زیره یک دوم قاشق چایخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
ادویه گرام ماسالا یک دوم قاشق چایخوری
سیر له کرده 1 حبه
زنجفیل یک قاشق چایخوری
آب 2 پیمانه
روش تهیه پلو و خورش بامیه هندی
کره، چوب دارچین، هل، میخک و فلفل را در ظرف مخصوص مایکروویو بریزید و ظرف را درون دستگاه بگذارید.
آن گاه مایکروویو را به مدت 5 دقیقه و با قدرت 80 درصد روشن کنید. در این فاصله هرازگاهی آن را هم بزنید.
حالا برنج را که از یک ساعت قبل به همراه 3 پیمانه آب و نمک خیسکردهاید به مخلوط اضافه کنید و آن را هم بزنید.
سپس ظرف حاوی برنج را به مدت 10-15 دقیقه در دستگاه قرار دهید و با قدرت صد در صد مایکروویو را روشن کنید تا آب برنج کشیده شود.
بعد ظرف حاوی برنج را از دستگاه بیرون بیاوید و هم بزنید. حالا در ظرف را بگذارید و پلو را به مدت 30 دقیقه و با قدرت 80 درصد دم کنید.
روش تهیه خورش
روغن و بامیه را در ظرف مناسب مایکروویو بریزید و دستگاه را به مدت 8 دقیقه با قدرت صد در صد روشن کنید.
هر از گاهی آن را هم بزنید. آن گاه سیب زمینی و فیلۀ گوجه فرنگی را بیفزائید و دوباره با قدرت صد در صد 10 دقیقه دیگر آن را بپزید.
سپس ظرف را از درون دستگاه بیرون بیاورید.
نمک، فلفل، برگ کاری، برگ بو، زیره، زردچوبه، گرام ماسالا، سیر و زنجفیل را بیفزائید و مجدداً به مدت 5 دقیقه با قدرت صد در صد مواد را تفت دهید.
اینک دو پیمانه آب گرم اضافه کنید و در ظرف را ببندید و به مدت 20 دقیقه با قدرت صد در صد خورش را بپزید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: