Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:39

4
دی
جامبو شلز؛ این پاستاهای شکم پر خوشمزه

جامبو شلز؛ این پاستاهای شکم پر خوشمزه

جامبو شلز یا همان پاستای شکم پر یک غذای پرطرفدار ایتالیایی می‌باشد که بسیار سریع طبخ می‌شود و طعم و مزه‌ای به یاد ماندنی دارد.

در این مقاله ما می می خواهیم دستور پخت جامبو شلز را به شما آموزش بدهیم. پاستای جامبو شلز یا صدفی بدلیل سایز بزرگ خود این امکان را به ما می دهد که با آن غذاهای مختلف و خوشمزه ایی را تهیه کنیم،از جمله این غذاها می توان به جامبو شلز اشاره کرد. جامبو شلز شلز یک غذای پر طرفدار فرنگی بسیار شیک و خوش مزه می باشد که از ارزش غذایی بالایی بر خوردار بوده و سرشار از موادی همچون فیبر پروتئین است. کاربرد اصلی این غذا بدلیل شیک بودن بیشتر در جشن هایی مانند جشن تولد بوده و اغلب به عنوان عصرانه صرف می شود. تهیه کار سختی نیست، شما می توانید با خواندن ادامه این مقاله دستور تهیه جامبو شلز رو یاد بگیرید و آن را به راحتی در خانه تهیه کنید.

مواد مورد نیاز برای تهیه جامبو شلز:

پاستای جامبو شلز: 1 بسته

فلفل سیاه پودر شده: به میزان لازم

روغن مایع سرخ کردنی: به میزان لازم

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

پنیر پراتو رنده شده: 100 گرم

هویج خرد شده: 1 عدد

ساقه کرفس خرد شده: 1 عدد

سیر کوبیده شده: 2 حبه

پونه پودر شده: یک قاشق چایی خوری

گوشت چرخ کرده گوساله: 500 گرم

نمک: به میزان لازم

پیاز: 1 عدد

دستور تهیه جامبو شلز:

*یک قابلمه بیاورید و به مقدارد لازم درون آن آب بریزید، سپس آب را روی شعله های گاز قرار بدهید. بعد از به جوش آمدن، آب پاستا را درون قابلمه آب جوش بریزید و به مدت 20 دقیقه آن را روی حرارت بالا بگذارید، پس از نرم شدن پاستا آن را آبکش کنید.

*یک تابه بیاورید، روغن سرخ کردنی را داخل آن بریزید و آن را داغ کنید، سپس پیاز ها را به آن اضافه کنید و منتظر بمانید تا پیاز ها نرم شوند، بعد از نرم شدن پیاز ها نوبت به اضافه کردن گوشت می رسه، گوشت را اضافه کنید و آن را تفت دهید.

*بعد از اضافه کردن گوشت، حالا باید کرفس و هویج خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و دوباره به تفت دادن مواد ادامه دهید، سپس پودر پونه، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کنید و منتظر بمانید تا آب آن کاملا بخار شود

*اول از همه باید فر رو به مدت 10 دقیقه روی دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید، حالا پاستا هایی رو که آبکش کرده بودید رو با موادی که درون تابه تفت داده بودید کاملا پر می کنید، بر روی آن ها پنیر براتو رو بریزید و جامبو شلز رو درون ظرف نسوز فر قرار بدید و اونها رو به مدت زمان 20 دقیقه و با دمای 200 درجه سانتی گراد داخل طبقه وسطی فر بگذارید تا پنیر براتو به طور کامل آب شود.

*سپس جامبو شلز رو بیرون بیارید و به صورت دلخواه تزئیین کنید. غذای خوشمزه شما آماده شده و آماده ی نوشش جون کردنه. امیدواریم با استفاده از این مقاله دستور تهیه جامبو شلز رو به صورت کامل یاد گرفته باشید و این غذای خوشمزه رو در برنامه هفتگی غذاهاتون قرار بدید.

بیشتر بخوانید :

خوراک ماکارونی با تن ماهی، یک پیش غذای شیک و ساده

کتلت نودل؛ یک غذای جدید و خوشمزه +طرز تهیه

نودل با بوقلمون

برچسب ها: پاستا، غذاهای سنتی، سس پاستا، آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دستپخت، غذاهای فست فودی، غذاهای ماکروویوی، جامبو شلز، طرز تهیه جامبو شلز، جامبو شلز شکم پر تعداد بازديد: 1572 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز