Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 16:30

27
آبان
نودل با بوقلمون

نودل با بوقلمون

کره و پیاز را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و تفت دهید. آن‌گاه سینه بوقلمون و سیر را بیفزائید و به تفت دادن ادامه دهید. سپس به میزان کافی آب بریزید.

سرمه جلیلی

 

مواد لازم برای 2 نفر 

كره                                         ٥٠ گرم

پياز خرد کرده                               ١ عدد متوسط

سينه بوقلمون مکعبی خرد کرده     ١ پيمانه

سير له کرده                              ١ حبه

گوجه فرنگى خرد کرده                 ١ عدد

هويج خرد کرده                          ١ عدد

كرفس خرد کرده                         ١ شاخه

پيازچه خرد کرده                        ٢ شاخه

قارچ ورقه‌ای خرد کرده                ٣ عدد

اورگانو                                    یک دوم  قاشق چايخورى

ريحان خرد کرده                        ٢ شاخه

نمك و فلفل                             به میزان  لازم

نودل                                      ١ بسته

براکلی برای تزئین                     به میزان لازم

روش تهيه نودل با بوقلمون

کره و پیاز را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و تفت دهید.

آن‌گاه سینه بوقلمون و سیر را بیفزائید و به تفت دادن ادامه دهید.

سپس به میزان کافی آب بریزید و اجازه دهید تا بوقلمون بپزد.

اینک سبزیجات را اضافه کنید و صبر کنید تا سوپ جا بیفتد.

در آخر اورگانو، ریحان، نمک، فلفل و نودل را افزوده و پس از حدود 5 دقیقه سوپ را در ظرف مناسبی بکشید و سرو نمائید.

منبع: شور و شیرین

 

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، نودل، آشپزباشی، روش تهیه نودل، شور و شیرین، نودل با بوقلمون، دستور تهیه نودل با بوقلمون تعداد بازديد: 571 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز