مبینا عینی
مواد لازم برای 4 نفر
پیاز خرد کرده 50 گرم
سیر له کرده 2 حبه
زنجفیل تازه (رنده کرده) یک قاشق چایخوری
بادام زمینی 50 گرم
میگو ریز 150 گرم
برنج آبکش کرده و پخته 500 گرم
سس سویای شیرین 50 گرم
سرکه بالزامیک 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
جوانه گندم به میزان لازم
تخم مرغ یک عدد
روش تهیه فراید رایس چینی (برنج سرخکرده چینی)
پیاز را به همراه سیر تفت دهید و زنجفیل را بیفزائید.
آن گاه بادام زمینی و پس از آن میگوهای پاک کرده را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید.
سپس برنج را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید.
اینک سس سویا، سرکه بالزامیک، نمک و فلفل را بیفزائید و خوب مخلوط کنید.
در آخر جوانه را افزوده و اجازه دهید قدری نرم شود.
اینک فراید رایس را در ظرف مناسب سرو بکشید و با جوانه گندم، میگو، بادام و تخم مرغ آن را بیارائید.
یادآوری 1: میتوانید غذا را همانند تصویر قالبی سرو کنید.
یادآوری 2: میتوانید جوانه و میگو را با پلو مخلوط نکنید و مانند تصویر غذا را با آنها بیارائید.
یادآوری 3: میتوانید تخم مرغ را مانند املت ساده بپزید و بشکل خلالی یا نواری برش بزنید تا زیباتر باشد.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانیم:
فواید و روش های پخت برنج قهوه ای