Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 16:03

24
آذر
شیرین پلو

شیرین پلو

برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته، آبكش كنید. آن‌گاه در قابلمه‌ی مناسبی 3 قاشق سوپخوری روغن بریزید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 6- 8 نفر

برنج                                4 پیمانه

روغن مایع                       به میزان لازم

هویج خلالی‌ خردكرده       500 گرم

زعفران حل‌كرده               به میزان لازم

خلال پرتقال شیرین‌كرده   1 پیمانه

خلال بادام                     یك‌دوم پیمانه

خلال پسته                   یك‌دوم پیمانه

فیله‌ی مرغ                    10 عدد

نمك                           به میزان لازم

 

روش تهیه

برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته، آبكش كنید. آن‌گاه در قابلمه‌ی مناسبی 3 قاشق سوپخوری روغن بریزید. سپس برنج را بیفزائید، از اطراف آن را به وسط بریزید و به شكل مخروط جمع كنید. حال آن را روی اجاق بگذارید و دم كنید و در اواخر پخت قدری روغن روی برنج بدهید.

اكنون در تابه‌ی مناسبی، روغن بریزید، هویج را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید. آن‌گاه 2 قاشق سوپخوری زعفران و 1 پیمانه آب به آن بیفزائید و صبر كنید تا هویج قدری نرم شود. حالا خلال پرتقال، بادام و پسته را همراه با زعفران به آن بیفزائید و مخلوط سازید. اینك فیله‌های مرغ را با نمك و زعفران مزه‌دار كنید و در روغن تفت دهید.

سپس برنج را با سه‌چهارم از مواد فراهم‌كرده، مخلوط كنید و در دیس مناسبی بكشید و رویش را با فیله‌های مرغ و باقیمانده‌ی مایه‌ی شیرین پلو تزئین كنید.

 

برچسب ها: پلو، شیرین پلو، آموزش شیرین پلو، روش تهیه شیرین پلو، آشپزی با شیرین پلو، مواد لازم شیرین پلو تعداد بازديد: 1530 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز