Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 02:55

11
بهمن
خورش قلیه مرغ

خورش قلیه مرغ

پیاز را همراه با مخلوط کره و روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. آن گاه سیر و سینه مرغ را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. نمک، فلفل و زردچوبه را نیز بیفزایید.

معصومه فلاحی

 

مواد لازم برای 8-10 نفر 

پیاز                                          1 عدد

مخلوط کره و روغن                      به میزان لازم

 سیر له کرده                             3 حبه

سینه مرغ خرد کرده                    600 گرم

فلفل قرمز، نمک و زردچوبه           به میزان لازم

ادویه خورشی                           یک قاشق سوپخوری

گشنیز و شنبیله خرد و سرخ کرده  400 گرم

تمر هندی                                 یک بسته ونیم

آب جوش                                  یک پیمانه

روش‌ تهیه خورش قلیه مرغ 

پیاز را همراه با مخلوط کره و روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود.

آن گاه سیر و سینه مرغ را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

نمک، فلفل و زردچوبه را نیز افزوده و صبر کنید تا رنگ مرغ عوض شود.

سپس ادویه خورشی و سبزی سرخ کرده را بیفزائید و مواد را خوب مخلوط کنید.

حالا تمر هندی را در یک لیوان آب جوش حل کنید و از صافی رد نمائید تا هستۀ آن جدا شود و به همراه آب جوش به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا افتاده و به روغن بیوفتد.

یادآوری: این خورش باید کم آب باشد و می‌توانید با پلو آن را سرو کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

قلیه ماهی هوور

قلیه میگو

سیر قلیه

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزی با مرغ، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، قلیه مرغ، خورش قلیه مرغ، خورش قلیه، طرز تهیه خورش قلیه مرغ، دستور تهیه خورش قلیه مرغ، روش تهیه خورش قلیه مرغ تعداد بازديد: 1050 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز