ملیحه صمدی
مواد لازم برای 6 نفر
مرغ خرد كرده 1 عدد (حدود 1/5 كیلوگرم )
نمك و فلفل به میزان لازم
زردچوبه یكدوم قاشق چایخوری
روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم
لپه 150 گرم
برگ سیر خرد كرده 2 - 3 دسته (100-150 گرم)
آب نارنج 5 قاشق سوپخوری
تخممرغ همزده 3 عدد
روش تهیه سیر قلیه
مرغ را با نمك، فلفل و زردچوبه مزهدار كنید. آنگاه در قابلمه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. مرغ را در آن تفت دهید و به میزان كافی آب رویش بریزید و بگذارید بپزد. سپس لپه را بخیسانید و بپزید. حالا قدری روغن، در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. برگ سیر را در آن تفت دهید، لپه را نیز بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید و آن را درون مرغ بریزید.
حالا آب نارنج را بیفزائید و صبر كنید خورش جا بیفتد. سپس اندكی روغن در تابه بریزید و تخممرغها را در آن بپزید. اكنون تخممرغ را خرد كنید و درون خورش بریزید. حالا سیر قلیه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.