ترجمه : مرضیه عارف
تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی : ترشی عناب خوشمزه و متفاوت و مقوی است و میتواند طعمی دلچسب به سفره های ایران اضافه کند. اگر دنبال یک ترشی متفاوت و خوشمزه هستید توصیه می کنم ترشی عناب را امتحان کنید. استفاده از ترشی عناب در کنار انواع غذاهای ایرانی طعمی دلچسب دارد ، ضمن این که به هضم بهتر غذاها کمک میکند. عناب خاص آرام بخش و دض استرس دارد و برای تقویت دستگاه گوارش فوق العاده است. خاصیت ملین دارد و به تصفیه خون و دفع سموم بدن کمک میکند. با درست کردن یک ترشی عناب خوشمزه خانگی علاوه بر این که یک چاشنی خوشمزه در سفره تان خواهید داشت به حفظ سلامت جسم و شادابی پوستتان کمک زیادی میکنید. ترشی عناب را می توانید با عناب تازه و عناب خشک تهیه کنید ، البته در صورتی که از عناب تازه استفاده میکنید دیگر نیازی به خیساندن عناب داخل آب ندارید و میتوانید عناب ها را با چاقو از چند جا زخمی کرده و به مدت 10 دقیقه در 1 لیوان آب بجوشانید و سپس سرکه و ادویه ها را به آن اضافه نمایید و بعد از 5 دقیقه جوشاندن ، شعله را خاموش کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ترشی هفت میوه با رب انار و سرکه
مواد لازم ترشی عناب
عناب |
سیصد گرم |
آب لیموی تازه |
نصف پیمانه |
آب |
به میزان لازم |
شکر قهوه ای |
سه قاشق غذا خوری |
نعنای خشک |
دو قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی |
سه قاشق غذا خوری |
سرکه قرمز یا سفید |
سرکه قرمز یا سفید |
نمک |
یک قاشق چای خوری |
فلفل سیاه پودر شده |
|
طرز تهیه ترشی عناب
عناب ها را به همراه آب و آبلیمو در ظرفی بریزید و وزنه ای سنگین روی عناب بگذارید تا در آب فرو رفته و به مدت 3 – 4 ساعت کاملا خیس بخورد. عناب ها را آبکش کنید و با آب سرد بشویید. سرکه ، رب گوجه و شکر را در قابلمه با هم مخلوط کرده روی حرارت قرارد هید تا به جوش آید و 10 ثانیه قل بزند. عناب ها را اضافه کرده و چند دقیقه ای بپزید و سپس شعله را خاموش کنید.وقتی ترشی ولرم شد ، نعنا ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.بعد از خنک شدن ترشی را به ظروف شیشه ای در دار منتقل کرده در یخچال نگهداری نمایید.
یشتربخوانید:
طرز تهیه ترشی هفت بیجار مازندرانی