Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:10

18
بهمن
فوت و فن خوشمزه تر شدن کباب کوبیده

فوت و فن خوشمزه تر شدن کباب کوبیده

درست کردن کباب کوبیده فوت و فن ساده  ای دارد. در این مطلب فوت و فن درست کردن یک کباب رستورانی را به شما آموزش می دهیم

برای یک کباب کوبیده خوش طعم از دو سوم گوشت دنده گوسفندی و یک سوم گوشت گوساله استفاده کنید.

به ازای یک کیلو گوشت سیصدگرم پیاز را که حدود سه عدد پیاز متوسط می شود ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید چون آب پیاز باعث شیرین شدن کباب می شود.

گوشت ها را حسابی  ورز بدهید و سه ساعت قبل از به سیخ کشیدن در یخچال بگذارید.

حتما حداقل سه بار گوشت باید چرخ شود.

اگر سیخ‏ هایتان نو است یک بار خالی روی آتش بگذارید.

برای سیخ کشیدن کباب کنار دستتان کاسه آب بگذارید و سیخ‏هایتان هم خیس و سرد باشد. این کار کمک می کند که کباب به سیخ بچسبد.

به گوشت فقط نمک و کمی فلفل که بوی گوشت را بگیرد و کمی زعفران بزنید، از ریختن پودر سوخاری، آرد و زردچوبه خودداری کنید.

جوش شیرین هم نزنید چون باعث تلخی کباب می‏شود، تخم‏مرغ هم نزنید چون باعث سوختن سریع روی کباب می شود.

به اندازه  یک پرتقال گوشت بردارید و به سیخ بکشید، ابتدا و انتهای سیخ را خوب بچسبانید.

 بیشتربخوانید:


ترفند خوشمزه شدن کباب کوبیده رستورانی

 بیشتربخوانید:

اشتباهات بزرگ در پخت جوجه کباب

 

 

برچسب ها: ادویه، کباب، کباب کوبیده، گوشت، طرز تهیه کباب تعداد بازديد: 167 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز