برای یک کباب کوبیده خوش طعم از دو سوم گوشت دنده گوسفندی و یک سوم گوشت گوساله استفاده کنید.
به ازای یک کیلو گوشت سیصدگرم پیاز را که حدود سه عدد پیاز متوسط می شود ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید چون آب پیاز باعث شیرین شدن کباب می شود.
گوشت ها را حسابی ورز بدهید و سه ساعت قبل از به سیخ کشیدن در یخچال بگذارید.
حتما حداقل سه بار گوشت باید چرخ شود.
اگر سیخ هایتان نو است یک بار خالی روی آتش بگذارید.
برای سیخ کشیدن کباب کنار دستتان کاسه آب بگذارید و سیخهایتان هم خیس و سرد باشد. این کار کمک می کند که کباب به سیخ بچسبد.
به گوشت فقط نمک و کمی فلفل که بوی گوشت را بگیرد و کمی زعفران بزنید، از ریختن پودر سوخاری، آرد و زردچوبه خودداری کنید.
جوش شیرین هم نزنید چون باعث تلخی کباب میشود، تخممرغ هم نزنید چون باعث سوختن سریع روی کباب می شود.
به اندازه یک پرتقال گوشت بردارید و به سیخ بکشید، ابتدا و انتهای سیخ را خوب بچسبانید.
بیشتربخوانید:
بیشتربخوانید:
اشتباهات بزرگ در پخت جوجه کباب