Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 08:45

8
شهریور
طرز تهیه جوجه کباب آلبالویی خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه جوجه کباب آلبالویی خوشمزه به روش سنتی

جوجه کباب آلبالویی یکی از انواع غذاهای لذیذ و متفاوت است که با رسپی‌های مختلفی درست می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب آلبالویی با ما همراه باشید.

 چی شی: جوجه کباب آلبالویی یکی از انواع غذاهای لذیذ و متفاوت است که با رسپی‌های مختلفی درست می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب آلبالویی با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه جوجه کباب آلبالویی خوشمزه به روش سنتی

مواد لازم برای ۴ نفر

سینه مرغ    ۴۰۰ گرم

پیاز    ۱ عدد

زعفران غلیظ دم کرده    به مقدار کافی

نمک و فلفل سیاه    به مقدار کافی

مواد لازم سس آلبالویی

آلبالو    ۱ پیمانه

پیاز    ۱ عدد متوسط

رب انار    ۲ قاشق غذاخوری

آب    ½ لیوان

شکر    ۴ قاشق غذاخوری

بیشتربخوانید:

جوجه کباب لبنانی

 

 

 

طرز تهیه جوجه کباب آلبالویی

مرحله اول

 برای تهیه جوجه کباب آلبالویی خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به صورت ورقه ای برش زده، سپس با گوشتکوب کمی می کوبیم تا نازک شود. در ادامه سینه های مرغ را به صورت نواری برش می زنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا پیاز را به صورت خلالی خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه روی کاسه را با سلفون پوشانده و اجازه می دهیم سینه مرغ به مدت ۲ ساعت درون یخچال استراحت کند.

مرحله سوم

حالا به سراغ درست کردن سس آلبالویی می رویم، برای این منظور پیاز را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حالا مقداری روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه پیاز رنده شده را به قابلمه اضافه کرده، سپس تفت می دهیم تا کاملا سرخ و طلایی شود. حالا رب انار را به همراه آلبالوهای هسته گرفته به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و پس از آن آب را اضافه می کنیم.

بیشتربخوانید:

اشتباهات بزرگ در پخت جوجه کباب

 

مرحله پنجم

حالا شکر را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم سس روی حرارت ملایم بجوشد تا کاملا پخته و غلیظ شود. پس از اتمام استراحت سینه های مرغ آنرا از یخچال خارج کرده و به صورت حلزونی به سیخ چوبی می کشیم.

مرحله ششم

در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت زیاد گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم. حالا سینه های مرغ به سیخ کشیده را درون تابه گذاشته و اجازه می دهیم کاملا سرخ شوند، سپس درب تابه را می بندیم تا مغز پخت شوند.

جوجه کباب با استخوان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود

مرحله هفتم

توجه داشته باشید حین سرخ کردن سینه های مرغ حرارت زیاد باشد تا جوجه کباب ها آب نیندازند، در غیر این صورت خشک می‌ شوند. زمانی که جوجه کباب ها پخته شدند، آنرا از تابه خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان می گذاریم.

مرحله هشتم

زمانی که آب اضافی سس تبخیر شده و غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس درونظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت جوجه کباب را به همراه سس آلبالویی و پلو زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.

 

 

برچسب ها: رب انار، سس آلبالو، زعفران، جوجه کباب، طرز تهیه، مزه دار کردن جوجه کباب، طرز تهیه جوجه کباب تعداد بازديد: 169 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز