به گزارش کی آشپزه، امروز قصد داریم دستور تهیه جوجه آشوکا را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای جــوجه آشـوکا
گوشت جوجه .................۳۰۰ گرم
ماست ...............نصف پیمانه
خامه ..................نصف پیمانه
کره ..................۵۰ گرم
فلفل دلمهای قرمز .................یک عدد
پیاز ................یک عدد
گوجه فرنگی، هویج، لوبیاسبز و تربچه ................برای تزئین
نمک و فلفل ..............به میزان لازم
ادویه هندی .............به میزان لازم
بیشتربخوانید:
جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه
طرز تهیه جــوجه آشـوکا
جوجهها را ۲۴ ساعت قبل در مخلوط ماست، خامه، کره، نمک، ادویه و پیاز میخوابانیم تا مواد با جوجه خوب مخلوط شود. سپس جوجهها را به سیخ کشیده و روی آتش ذغال سرخ میکنیم تا طلایی شود باید یادآور شد به دلیل افزودن ادویه هندی این کباب بسیار معطر و به سبک (هیمالیایی) آماده میشود.
اطراف این کباب را میتوانید با فلفل دلمهای قرمز، گوجه فرنگی، لوبیا سبز، تربچه و هر سبزی دلخواه دیگری تزئین کنید.
بیشتربخوانید:
جوجه کباب سرکهای + طرز تهیه
طرز تهیه جوجه کباب رستورانی با ماست
پخت جوجه کباب حرفه ای خانگی با 4 نکته اصلی
روش مزه دار کردن گوشت جوجه کباب