Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:17

27
اردیبهشت
روش مزه دار کردن گوشت جوجه کباب

روش مزه دار کردن گوشت جوجه کباب

بـــرای مزه دار کردن جوجه‌كباب از چه روشی استفاده كنیم؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی

 

یك‌دوم پیمانه ماست، 1 قاشق سوپخوری سس مایونز، زعفران، نمك، فلفل و 3 قاشق سوپخوری روغن زیتون را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و تكه‌های جوجه را در آن قرار دهید. جوجه را حداقل 2ساعت در یخچال نگه دارید.

تعداد بازديد: 907 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز