تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم برای 2-4 نفر
فیله ماهی هامور خرد کرده................یک کیلوگرم
نمک و فلفل سیاه...............به میزان کم
فلفل ترش ............ یک قاشق سوپخوری
سس سویا.............. یک قاشق سوپخوری
زعفران حلکرده..............دو قاشق سوپخوری
روغن زیتون............3 قاشق سوپخوری
پودر سیر............. یک دوم قاشق چایخوری
فلفل دلمهای (سبز، قرمز) خرد کرده .................. از هر کدام 1 عدد
لیموترش ورقهای خرد کرده .............2 عدد
بیشتربخوانید:
جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه
روش تـهیه
فیله ماهی، نمک، فلفل، فلفل ترش، سس سویا، زعفران، روغن زیتون و پودر سیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن گاه رویش را بپوشانید و 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.
سپس فیله ماهی، فلفلها و برشهای لیمو را در سیخهای مخصوص فرو کنید و روی صفحۀ گریل یا فر آن را کباب کنید.
بیشتربخوانید:
جوجه کباب سرکهای + طرز تهیه
طرز تهیه جوجه کباب رستورانی با ماست
پخت جوجه کباب حرفه ای خانگی با 4 نکته اصلی
روش مزه دار کردن گوشت جوجه کباب