مواد لازم
سینه مرغ............۳۰۰ گرم
جعفری خورد شده............۱۵۰ گرم
قارچ خورد شده...........۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی...........۲ قاشق سوپ خوری
آرد گندم.............۲ قاشق سوپ خوری
آبلیمو.............۳ قاشق سوپ خوری
زرشک.............۲۰۰ گرم
پیاز............۱ عدد
هویج.............۱۰۰ گرم
سیب زمینی.............۸۰ گرم
روغن مایع............نصف پیمانه
نمک و فلفل...........به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
سوپ گشنیز
سوپ جو سفید ؛ یک سوپ خوشمزه و لطیف
آشوالك
مراحل پخت
ابتدا پیاز را نگینی خورد کرده و با روغن سرخ میکنیم.
مرغ را ابتدا آب پز میکنیم.
پس از آب پز کردن، مرغ را ریز ریز کرده و داخل پیاز ریخته و تفت میدهیم.
آرد را به تنهایی با مقداری مواد سرخ کرده سپس داخل آن آب مرغ میریزیم.
سپس هویج و سیب زمینی را نگینی خرد کرده و داخل آن ریخته و با حرارت ملایم به مدت ۲ ساعت میپزیم.
قارچ، نیمی از زرشک، نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را داخل سوپ میریزیم.
در آخر آبلیمو و جعفری خرد شده را اضافه میکنیم و با بقیهی زرشک سوپ را تزیین میکنیم.
منبع: غذالند
بیشتر بخوانید: