Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 09:00

29
مرداد
طرز تهیه سوپ زرشک

طرز تهیه سوپ زرشک

در گزارش زیر طرز تهیه سوپ زرشک را به شما آموزش می دهیم.سوپ زرشک یک از سوپ‌های خوشمزه است.

سوپ زرشک یک از سوپ‌های خوشمزه است.  این سوپ شباهت زیادی به سوپ‌های دیگر دارد. با این تفاوت که در مواد آن زرشک موجود است. همان طور که از اسم این غذا پیداست می‌توان گفت که ماده اصلی این غذا زرشک است.


مواد لازم

سینه مرغ............۳۰۰ گرم

جعفری خورد شده............۱۵۰ گرم

قارچ خورد شده...........۱۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی...........۲ قاشق سوپ خوری

آرد گندم.............۲ قاشق سوپ خوری

آبلیمو.............۳ قاشق سوپ خوری

زرشک.............۲۰۰ گرم

پیاز............۱ عدد

هویج.............۱۰۰ گرم

سیب زمینی.............۸۰ گرم

روغن مایع............نصف پیمانه

نمک و فلفل...........به میزان لازم

 

بیشتر بخوانید:

سوپ گشنیز

سوپ جو سفید ؛ یک سوپ خوشمزه و لطیف

آش‌والك

 

 

مراحل پخت

ابتدا پیاز را نگینی خورد کرده و با روغن سرخ می‌کنیم.

مرغ را ابتدا آب پز می‌کنیم.

پس از آب پز کردن، مرغ را ریز ریز کرده و داخل پیاز ریخته و تفت می‌دهیم.

آرد را به تنهایی با مقداری مواد سرخ کرده سپس داخل آن آب مرغ می‌ریزیم.

سپس هویج و سیب زمینی را نگینی خرد کرده و داخل آن ریخته و با حرارت ملایم به مدت ۲ ساعت می‌پزیم.

قارچ، نیمی از زرشک، نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را داخل سوپ میریزیم.

در آخر آبلیمو و جعفری خرد شده را اضافه می‌کنیم و با بقیه‌ی زرشک سوپ را تزیین می‌کنیم.

منبع: غذالند

 

 بیشتر بخوانید:

لقمه‌های براکلی، مرغ و سیب‌زمینی

توپ‌های ماهی و بلغور

سبزیجات برشته با پاستای صدفی

برچسب ها: سوپ، آموزش آشپزی، طرز تهیه، سوپ زرشک، طرز تهیه سوپ زرشک تعداد بازديد: 426 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز