Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 21:10

1
بهمن
سوپ جو سفید ؛ یک سوپ خوشمزه و لطیف

سوپ جو سفید ؛ یک سوپ خوشمزه و لطیف

درمطلب زیر طرز تهیه یک نوع سوپ جو سفید خوشمزه و لطیف را به شما آموزش می دهیم.

تو فصل زمستان چی میچسبه؟؟ خوب معلومه سوپ … چی بهتر از اینکه عصرها یا شب های زمستان که هوا سردم هست یه کاسه سوپ گرم نوش جون کنیم؟؟ هیچی … پس منم در این مطلب طرز تهیه یه سوپ سریع و خوشمزه جو و سبزیجات رو بهتون یاد میدم که تا هوس سوپ کردین برین تو آشپزخونه و نیم ساعت بعد سوپ خوشمزه تون جلوتون باشه تا نوش جونش کنین.

مواد لازم برای تهیه سوپ جو و سبزیجات

جو پرک: ۱ پیمانه

آب سبزیجات یا آب مرغ: ۸ پیمانه (به جای آب سبزیجات یا آب مرغ میتونین از ۲ الی ۳ عدد قرص سبزیجات یا مرغ استفاده کنین)

قارچ: ۳۰۰ گرم

هویج ریز خرد شده: ۱ پیمانه

جعفری خرد شده: ۱/۲ پیمانه

پیاز داغ: ۳ قاشق غذاخوری

کره: ۲۰ گرم

شیر یا آب : ۲ پیمانه در صورت تمایل

نمک و فلفل در صورت لزوم

مراحل تهیه سوپ جو و سبزیجات

*برای تهیه این سوپ آسون و سریع و خوشمزه فقط کافیه که آب سبزیجات یا آب مرغ رو داخل یه قابلمه بریزین و بعد پیاز داغ و جو پرک رو هم اضافه کنین. به جای آب سبزیجات یا مرغ میتونین از قرص های طعم دهنده شون استفاده کنین فقط دقت کنین تا قرص هارو کم کم اضافه کرده و با آب مخلوط کنین و مزه کنین تا سوپتون پرنمک نشه چون قرص ها معمولا خوش نمک هستن.

*حالا اجازه بدین تا مخلوط به جوش بیاد و بعد برای ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بذارینش تا جو بپزه و لعاب بندازه. در تمام طول مدت پخت در سوپ رو نذارین چون به خاطر داشتن جو خیلی سریع سر میره.

*تا جو میپزه قارچ های خرد کرده رو با کره و کمی نمک روی حرارت ملایم تفت بدین تا بپزن و بعد آبشون رو هم بکشن.

*حالا مخلوط جو پخته رو با یه پوره کن دستی یا داخل مخلوط کن پوره کنین تا لطیف و یکنواخت بشه.

*بعد هویج هایی که ریز خرد کردین تا زودتر بپزن رو اضافه کنین.

*حالا قارچ پخته رو هم بریزین و برای ۱۵ دقیقه دیگه سوپ رو بپزین تا هویج ها نرم بشن. در این مرحله میتونین شیر رو هم اضافه کنین ولی من این سوپ رو غلیظ تر دوست دارم پس اضافه ش نکردم.

*در ۵ دقیقه نهایی جعفری خرد شده رو اضافه کنین تا داخل سوپ کمی تغییر رنگ بدنو بپزن.

*حالا سوپ سریع و لطیف و خوشمزه شما حاضره … نوش جان

 

بیشتر بخوانید:

خوراک زبان گاو، یک خوراک لذیذ، مقوی و در عین حال ساده

آش زرشک

آش زغال اخته؛ مخصوص علاقمندان به غذای ترش

سوپ پیاز و سیب زمینی با چاشنی پرتقال

آش بادمجان، یک آش اصیل ایرانی +طرز تهیه

برچسب ها: سوپ، غذاهای فوری، غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، غذاهای بین الملل، انواع سوپ، سوپ جو، سوپ سبزیجات، طرز تهیه انواع سوپ، سوپ قارچ، زندگی آنلاین، غذاهای رژیمی، فوت و فن های آشپزی، ترفندهای خوشمزه تر شدن غذا تعداد بازديد: 896 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز