Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 21:32

23
فروردین
توپ‌های ماهی و بلغور

توپ‌های  ماهی و بلغور

فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. آن‌گاه همه مواد لازم را در دستگاه غذاساز بریزید. دستگاه را روشن کنید تا خوب مخلوط شود. سپس زرده تخم‌مرغ را بیفزایید و به صورت 20 توپ حالت دهید.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک :

مواد لازم

فیله ماهی150 گرم

بلغور (پخته و خنک کرده)    100 گرم

پیازچه خرد کرده4 ساقه

هویج پوست گرفته و رنده کرده1 عدد کوچک

سیب پوست گرفته و رنده کردهیک‌دوم عدد

پنیر پارمسان رنده کرده40 گرم

ریحان تازه و خرد کرده2 قاشق سوپخوری

زرده تخم‌مرغ1 عدد

 بیشتر بخوانید:

بیسکویت مناسب دندان درآوردن کودک

سوپ کدو حلوایی و سیب

اولین املت کودک

فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. آن‌گاه همه مواد لازم را در دستگاه غذاساز بریزید. دستگاه را روشن کنید تا خوب مخلوط شود. سپس زرده تخم‌مرغ را بیفزایید و به صورت 20 توپ حالت دهید. حالا روی سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و کمی آن را چرب کنید. اکنون توپ‌های آماده را روی سینی فر آماده قرار دهید و 20 دقیقه بپزید. هر از گاهی سینی را برگردانید تا طرف دیگر آنها هم بپزد.

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، تغذیه کودک، بلغور، توپ‌های ماهی و بلغور تعداد بازديد: 584 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز