تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک :
مواد لازم
گلچههای براکلی......75 گرم
پوره سیبزمینی.......110 گرم
پنیر پارمسان رنده کرده......25 گرم
پیازچه خرد کرده.......2 ساقه
مرغ پخته و خرد کرده......60 گرم
آرد سوخاری......40 گرم
تخممرغ هم زده......1 عدد
بیشتر بخوانید:
توپهای ماهی و بلغور
سبزیجات برشته با پاستای صدفی
روش تهیه
براکلی را بخارپز کنید تا نرم شود. آنگاه کنار بگذارید تا خنک شود. بعد آن را خرد کنید. سپس در کاسهای سیبزمینی، براکلی، پنیر، مرغ، پیازچه، نیمی از آرد سوخاری و نیمی از تخممرغ را بریزید. حالا مخلوط را به شکل 8 سوسیس حالت دهید. اینک در تخممرغ باقیمانده و بعد آرد سوخاری بغلتانید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس سینی مخصوص فر را کاغذ روغنی بیندازید و لقمه ها را در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار دهید و گاهی آنها را زیر و رو کنید.