Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 10 مهر 1399 - 11:20

22
دی
سوپ گشنیز

سوپ گشنیز

پیاز، جو و آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جو بپزد. آن‌گاه هویج و آب مرغ را بیفزائید و اجازه دهید هویج بپزد.

نجمه درویش ملا

پیاز سرخ کرده  2 قاشق سوپخوری

جو پوست کنده   100 گرم

آب         750 میلی‌لیتر

هویج رنده کرده  2 عدد متوسط

آب مرغ  2 پیمانه (500 میلی‌لیتر)

سیر رنده کرده  1 حبه

ماست  300 میلی‌لیتر

آرد 1 قاشق سوپخوری

گشنیز خرد کرده  70 گرم

نمک و فلفل  به میزان لازم

روش‌تهیه

 پیاز، جو و آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جو بپزد. آن‌گاه هویج و آب مرغ را بیفزائید و اجازه دهید هویج بپزد. حالا سیر، ماست و آرد را در ظرف مناسبی مخلوط کنید. سپس از مواد سوپ کم‌کم به آن اضافه کنید و هم بزنید.اینک به سوپ اصلی اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید. سپس گشنیز، نمک و فلفل را افزوده و پس از 5 دقیقه سوپ آماده می‌باشد. حالا سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی سرو نمائید.

 جو را از شب قبل خیس کنید و در هنگام پخت آن را هم نزنید تا لعاب ندهد و به ته ظرف نچسبد.

منبع: شور و شیرین

برچسب ها: سوپ، آش، آشپزباشی، سوپ سبزیجات، زندگی آنلاین، شور و شیرین، سوپ گشنیز تعداد بازديد: 205 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز