نجمه درویش ملا
پیاز سرخ کرده 2 قاشق سوپخوری
جو پوست کنده 100 گرم
آب 750 میلیلیتر
هویج رنده کرده 2 عدد متوسط
آب مرغ 2 پیمانه (500 میلیلیتر)
سیر رنده کرده 1 حبه
ماست 300 میلیلیتر
آرد 1 قاشق سوپخوری
گشنیز خرد کرده 70 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
روشتهیه
پیاز، جو و آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جو بپزد. آنگاه هویج و آب مرغ را بیفزائید و اجازه دهید هویج بپزد. حالا سیر، ماست و آرد را در ظرف مناسبی مخلوط کنید. سپس از مواد سوپ کمکم به آن اضافه کنید و هم بزنید.اینک به سوپ اصلی اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید. سپس گشنیز، نمک و فلفل را افزوده و پس از 5 دقیقه سوپ آماده میباشد. حالا سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی سرو نمائید.
جو را از شب قبل خیس کنید و در هنگام پخت آن را هم نزنید تا لعاب ندهد و به ته ظرف نچسبد.