اعظم گلزارمنش :
مواد لازم براي 8- 10 نفر
سبزي آش خردكرده.................750 گرم
والك خردكرده ................300 گرم
ماش.............يكدوم پيمانه
برنج..............يكدوم پيمانه
روغن مايع............... 4 قاشق سوپخوري
نمك، فلفل سياه، زردچوبه ............به ميزان لازم
مخلوط لوبيا چيتي، لوبيا قرمز، نخود و عدس پخته ................... 2 پيمانه
بلغور جو يا گندم پخته.............. 1 پيمانه
پيازداغ...................... 2 پيمانه
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه آش ترخینه شیر
والک، نوعی سبزی کوهی است که تنها در فصل بهار میروید و از هزاران سال پیش تا کنون به عنوان گیاهی شگفتانگیز، در افرادی که در دامنه کوهها زندگی میکردند؛ معروف بوده است؛ زیرا خواص درمانی متعدد و خارقالعادهای دارد. والک گیاهی شبیه سیر با خواص مشابه است. امروزه افراد درباره خواص بیشمار گیاه سیر اطلاعات زیادی دارند؛ اما والک گیاهی است که مهجور مانده و کمتر کسی با خواص بینظیر آن آشنایی دارد.
بیشتر بخوانید:
آش گشنیز
طرز تهیه آش بلغور ؛ مخصوص افطار
طرز تهیهی آش رشته حرفه ای
طرز تهیه :
سبزي، والك، ماش و برنج را در قابلمه بريزيد، روغن، زردچوبه، نمك و فلفل را بيفزائيد و بگذاريد بپزد. بعد از حدود نيم ساعت حبوبات، بلغور و نيمي از پيازداغ را اضافه كنيد و بگذاريد آش، جا بيفتد. حالا آش را براي پذيرائي در كاسهي مناسبي بكشيد و رويش را با پيازداغ باقيمانده بيارائيد.
یادآوری : سبزي آش شامل؛ تره، شويد، جعفري، اسفناج و كمي گشنيز است.