Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 20:08

31
خرداد
آش‌والك

آش‌والك

والک، نوعی سبزی کوهی است که تنها در فصل بهار می‌روید و از هزاران سال پیش تا کنون به عنوان گیاهی شگفت‌انگیز، در افرادی که در دامنه کوه‌ها زندگی می‌کردند؛ معروف بوده است؛ زیرا خواص درمانی متعدد و خارق‌العاده‌ای دارد.

اعظم گلزارمنش :

 

مواد لازم براي 8- 10 نفر

 

سبزي آش خردكرده.................750 گرم

 والك خردكرده ................300 گرم

 ماش.............يك‌دوم پيمانه

 برنج..............يك‌دوم پيمانه

 روغن مايع............... 4 قاشق سوپخوري

 نمك، فلفل سياه، زردچوبه ............به ميزان لازم

 مخلوط لوبيا چيتي، لوبيا قرمز، نخود و عدس پخته   ................... 2 پيمانه

 بلغور جو يا گندم پخته.............. 1 پيمانه

 پيازداغ...................... 2 پيمانه

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه آش ترخینه شیر

والک، نوعی سبزی کوهی است که تنها در فصل بهار می‌روید و از هزاران سال پیش تا کنون به عنوان گیاهی شگفت‌انگیز، در افرادی که در دامنه کوه‌ها زندگی می‌کردند؛ معروف بوده است؛ زیرا خواص درمانی متعدد و خارق‌العاده‌ای دارد. والک گیاهی شبیه سیر با خواص مشابه است. امروزه افراد درباره خواص بی‌شمار گیاه سیر اطلاعات زیادی دارند؛ اما والک گیاهی است که مهجور مانده و کمتر کسی با خواص بی‌نظیر آن آشنایی دارد.

 

بیشتر بخوانید:

آش گشنیز

طرز تهیه آش بلغور ؛ مخصوص افطار

طرز تهیه‌ی آش رشته حرفه ای

 

 

طرز تهیه :

سبزي، والك، ماش و برنج را در قابلمه بريزيد، روغن، زردچوبه، نمك و فلفل را بيفزائيد و بگذاريد بپزد. بعد از حدود نيم ساعت حبوبات، بلغور و نيمي از پيازداغ را اضافه كنيد و بگذاريد آش، جا بيفتد. حالا آش را براي پذيرائي در كاسه‌ي مناسبي بكشيد و رويش را با پيازداغ باقيمانده بيارائيد.

 

 یادآوری : سبزي آش شامل؛ تره، شويد، جعفري، اسفناج و كمي گشنيز است.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: انواع آش، والک، آش والک تعداد بازديد: 721 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز