Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 18 شهریور 1403 - 03:30

19
مرداد
طرز تهیه کباب بستنی

طرز تهیه کباب بستنی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه آدانا کباب را به شما عزیزان آموزش دهیم.

 آدانا کباب از کباب‌های معروف کشور ترکیه است، که بعد از آماده شدن به همراه گوجه‌فرنگی، سبزیجات و خیارشور درون نون قرار میگیره و سرو می‌شود.

مواد لازم:

۶۰۰ گرم گوشت چرخ کرده................. (چربی متوسط، گوشت گوسفندی یا گوشت گاو با مقدار کمی چربی دمبه مخلوط شده باشه)

پیاز کوچک............ ۱ عدد

فلفل دلمه‌ای............. ۲ عدد

سیر ..............۳ حبه

نمک............. ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه............. ۱ قاشق چایخوری

پاپریکا.......... ۱ قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی........... ۱ قاشق غذاخوری

جعفری........... به میزان لازم

 

بیشتربخوانید:

جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی با ماست

پخت جوجه کباب حرفه ای خانگی با 4 نکته اصلی

روش مزه دار کردن گوشت جوجه کباب

 

 روش پخت:

پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای، رب گوجه فرنگی و جعفری را درون غذاساز بریزید.
اگر غذاساز ندارید میتونید همه مواد گفته شده به جز رب گوجه فرنگی را درون چرخ گوشت بریزید و سپس رب را اضافه و مخلوط کنید.
گوشت را با مواد آماده شده و نمک و فلفل و پاپریکا مخلوط کنید و خوب ورز بدید.

اگر سرخ میکنید:
از مواد برداشته و روی سیخ‌های چوبی یا چوب بستنی بزنید یا بدون سیخ درون ماهیتابه، کباب مانند پهن کنید و سرخ کنید.

 اگر روی ذغال درست می‌کنید:

باید مواد رو به مدت "دو ساعت" درون یخچال بذارید تا خودش رو بگیره و از سیخ نریزه، بعد سیخ بگیرید و روی ذغال یکدست روشن شده، کباب کنید.

نکته: بهتره برای سیخ زدن روی ذغال، آب پیاز و فلفل دلمه‌ای چرخ شده رو بگیرید و دور بریزید.

منبع: ashpazi ba ma

انتهای پیام/

برچسب ها: کباب، آموزش آشپزی، کباب آدانا، کباب ترکیه ای، کباب بستنی، طرز تهیه کباب بستنی، طرز تهیه کباب آدانا تعداد بازديد: 953 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز