مواد لازم:
۶۰۰ گرم گوشت چرخ کرده................. (چربی متوسط، گوشت گوسفندی یا گوشت گاو با مقدار کمی چربی دمبه مخلوط شده باشه)
پیاز کوچک............ ۱ عدد
فلفل دلمهای............. ۲ عدد
سیر ..............۳ حبه
نمک............. ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه............. ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا.......... ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی........... ۱ قاشق غذاخوری
جعفری........... به میزان لازم
بیشتربخوانید:
جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه
جوجه کباب سرکهای + طرز تهیه
طرز تهیه جوجه کباب رستورانی با ماست
پخت جوجه کباب حرفه ای خانگی با 4 نکته اصلی
روش مزه دار کردن گوشت جوجه کباب
روش پخت:
پیاز، سیر، فلفل دلمهای، رب گوجه فرنگی و جعفری را درون غذاساز بریزید.
اگر غذاساز ندارید میتونید همه مواد گفته شده به جز رب گوجه فرنگی را درون چرخ گوشت بریزید و سپس رب را اضافه و مخلوط کنید.
گوشت را با مواد آماده شده و نمک و فلفل و پاپریکا مخلوط کنید و خوب ورز بدید.
اگر سرخ میکنید:
از مواد برداشته و روی سیخهای چوبی یا چوب بستنی بزنید یا بدون سیخ درون ماهیتابه، کباب مانند پهن کنید و سرخ کنید.
اگر روی ذغال درست میکنید:
باید مواد رو به مدت "دو ساعت" درون یخچال بذارید تا خودش رو بگیره و از سیخ نریزه، بعد سیخ بگیرید و روی ذغال یکدست روشن شده، کباب کنید.
نکته: بهتره برای سیخ زدن روی ذغال، آب پیاز و فلفل دلمهای چرخ شده رو بگیرید و دور بریزید.
منبع: ashpazi ba ma
انتهای پیام/