Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 09:48

10
مرداد
فوت و فن خوشمزه شدن سوپ جو

فوت و فن خوشمزه شدن سوپ جو

یکی از راز‌های خوشمزه شدن سوپ‌ها استفاده از عصاره‌های مرغ و گوشت در آن‌ها است.

به گزارش بیتوته، برای پخت سوپ‌ها باید بعضی نکات را رعایت کنید، که سوپ شما خوشمزه‌تر شود.

• یکی از راز‌های خوشمزه شدن سوپ‌ها استفاده از عصاره‌های مرغ و گوشت در آن‌ها است. دقت کنید اول عصاره را اضافه کنید و بعد نمک آن را بچشید.

• در نیم ساعت آخر سوپ جو قرمز به آن آبلیمو اضافه کنید و اجازه بدهید کمی با هم بپزند.

• برای داشتن سوپ جو خوشمزه و جا افتاده باید جو حتماً خوب بپزد و لعاب بیندازد.

• بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت مشکلی ندارد.

• سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.

• برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که روی سوپ می‌آید را با قاشق بردارید.

• سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می‌شود، طعم بهتری پیدا می‌کند.

• در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و بعد از ۱۵ دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.

• برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.

 

بیشتر بخوانید:

سوپ گشنیز

سوپ جو سفید ؛ یک سوپ خوشمزه و لطیف

 • یک و نیم قاشق چایخوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.

• افزودن خامه هم می‌تواند باعث غلیظ شدن سوپ شود

• سوپ جو را می‌توان با جوی معمولی هم پخت. اما باید بدانید برای پخت به مدت زمان بیشتری نیاز دارد و ممکن است در اثر غفلت ته بگیرد. ترجیحا از جوی پرک استفاده کنید که سریع‌تر آماده می‌شود و احتمال ته گرفتن آن هم کم است.

• لازم نیست پیاز و سیب را خرد کنید. آن‌ها را به شکل درسته داخل قابلمه بیندازید و در مراحل آخر به طور کامل از قابلمه بیرون بیاورید. به این ترتیب هم به مرغ طعم داده اند و هم تکه‌های ریز آن‌ها در ظرف باقی نمی‌ماند.

 

مواد لازم برای سوپ جو با عصاره مرغ:

جو پوست کنده ۱ لیوان

هویج بزرگ ۱ عدد

عصاره مرغ ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

پیاز ۱ عدد

نمک و زردچوبه به مقدار لازم

کرفس + جعفری به مقدار لازم

 

بیشتر بخوانید:

سوپ سبزيجات و مرغ

سوپ جو و کلم

 

طرز تهیه سوپ با عصاره مرغ:

برای پخت سوپ جو، می‌توانید جو را چند ساعت خیس کنید. جو را بگذارید بپزد. وقتی نیم پز شد هویج را نگینی خرد کنید و به آن اضافه کنید.

پیاز را خرد کرده و سرخ کنید، به آن زردچوبه و رب اضافه کنید کمی که سرخ شد به سوپ تان اضافه کنید. عصاره مرغ و کرفس خرد شده را به سوپ خود اضافه کنید و نیم ساعت بگذارید سوپ تان جا بیفتد.

اگر بخواهید از مرغ استفاده کنید مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و جو و هویج خرد کرده داخل قابلمه بپزید، و اجازه بدهید مغز پخت شوند و بعد سبزی یا کرفس و رب را به سوپ اضافه کنید و بگذارید با هم خوب بپزند؛ و جا بیفتد، و در آخر آبلیمو را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی بپزند.

اگر می‌خواهید از جو پرک استفاده کنید مرغ و هویج و پیاز را بپزید و در آخر جو پرک و سبزی و ... را اضافه کنید. زیرا جو پرک زود له می‌شوند.

برچسب ها: سوپ، آموزش آشپزی، طرز تهیه سوپ جو، سوپ جو، سوپ جو رستورانی، سوپ جو با خامه، سوپ جو با مرغ تعداد بازديد: 444 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز