سوپ جو و کلم
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :
جو پوست گرفته....................................۱۰۰ گرم
كلم ریز خرد شده .................................۵۰۰ گرم
پیاز متوسط نگینی خرد شده .....................۱ عدد
عصاره ی مرغ یا گوشت ..........................۲ عدد (یا آبگوشت یا مرغ)
رب گوجه فرنگی ...................................۳ قاشق سوپخوری
كره.................................................. ۲۵ گرم
نمک و فلفل ......................................به مقدار لا زم
گشنیز خرد شده ..............................۱۰۰ گرم
آبلیموی تازه در صورت تمایل ..............به مقدار لا زم
روش تهیه :
جو را از شب قبل بخیسانید. بعد آن را بپزید. وقتی جو كاملا پخته شد، كلم ریز شده، پیاز نگینی خرد شده و همچنین عصاره ی مرغ یا گوشت را به آن بیفزائید و بگذارید كاملا پخته شود. سپس رب گوجه فرنگی را در كره تفت دهید و همراه با نمک و فلفل، به آن اضافه كنید. در نهایت گشنیز خرد شده را و پس از ۱۵ دقیقه پختن، در صورت تمایل كمی آبلیموی تازه بیفزائید. حالا سوپ را در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با گشنیز تزئین كنید.