Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 2 بهمن 1399 - 10:16

4
اسفند
سوپ جو و کلم

سوپ جو و کلم

طرز تهیه سوپ جو و کلم

سوپ جو و کلم

 

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :

 

جو پوست گرفته....................................۱۰۰ گرم

كلم ریز خرد شده .................................۵۰۰ گرم

پیاز متوسط نگینی خرد شده .....................۱ عدد

عصاره ی مرغ یا گوشت ..........................۲ عدد (یا آبگوشت یا مرغ)

رب گوجه فرنگی ...................................۳ قاشق سوپخوری

كره.................................................. ۲۵ گرم

نمک و فلفل ......................................به مقدار لا زم

گشنیز خرد شده ..............................۱۰۰ گرم

آبلیموی تازه در صورت تمایل  ..............به مقدار لا زم

 

روش تهیه :

 

جو را از شب قبل بخیسانید. بعد آن را بپزید. وقتی جو كاملا  پخته شد، كلم ریز شده، پیاز نگینی خرد شده و همچنین عصاره ی مرغ یا گوشت را به آن بیفزائید و بگذارید كاملا  پخته شود. سپس رب گوجه فرنگی را در كره تفت دهید و همراه با نمک و فلفل، به آن اضافه كنید. در نهایت گشنیز خرد شده را و پس از ۱۵ دقیقه پختن، در صورت تمایل كمی آبلیموی تازه بیفزائید. حالا  سوپ را در ظرف مناسبی بكشید و  رویش را با گشنیز تزئین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سوپ جو و کلم تعداد بازديد: 735 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز