Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 08:44

6
دی
طرز تهیه ترشی لیمو ترش؛ با سرکه و بدون سرکه

طرز تهیه ترشی لیمو ترش؛ با سرکه و بدون سرکه

ترشی لیمو ترش یکی از چاشنی‌های خوش طعم و در عین حال ساده است که به راحتی می‌توان آن را در منزل تهیه کرد. این ترشی به دو روش تهیه می‌شود که در این مطلب به آن پرداخته می‌شود.

 همان‌طور که می‌دانید، ترشی از چاشنی‌های لذیذ و پرطرفدار ما ایرانیان است که در سفره‌های ما جایگاه ویژه‌ای دارد. ترشی بادمجان، ترشی بامیه، ترشی مخلوط، ترشی گوجه فرنگی و ...، از انواع این چاشنی خوشمزه هستند. در این میان، ترشی لیموترش هم به عنوان یک ترشی لذیذ و خوش‌طعم طرفداران خاص خود را دارد. ما در این مقاله قصد داریم طرز تهیه ترشی لیمو ترش را به دو روش آموزش دهیم؛ پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

طرز تهیه ترشی لیمو ترش با سرکه

مواد لازم برای تهیه ترشی لیموترش با سرکه در جدول زیر آمده است.

مواد لازم
لیموترش
 
1 کیلو
نمک 2 قاشق سوپ‌خوری
دانه ی خردل سیاه 3 قاشق سوپ‌خوری
زردچوبه 1 قاشق سوپ‌خوری
شکر قهوه‌ای 200 گرم
آبلیمو 250 میلی لیتر
سرکه 60 میلی لیتر

 بیشتر بخوانید:

ترشی شلغم و لبو + طرز تهیه

طرز تهیه ترشی انار و لبو

شور خوشمزه خانگی + طرز تهیه

ترشی بادمجان به سبک مصری + طرز تهیه

ترشی لیته بادمجان + طرز تهیه

برای تهیه ترشی لیمو ترش مراحل زیر را انجام دهید:

  1. در مرحله اول لیمو را به همراه مقداری نمک درون قابلمه‌ی آب جوش بریزید و به مدت 20 دقیقه بجوشانید.
  2. لیمو‌ها را پس از جوشانده شدن درون یک صافی ریخته تا آب آن کاملا گرفته شود.
  3. برای اینکه رطوبت لیمو‌ها گرفته شود، بهتر است آن‌ها را روی یک دستمال تمیز پهن کنید.
  4. سپس در این مرحله، لیمو‌‌ها را برش داده و درون برش‌ها را با مخلوطی از دانه خردل، زردچوبه، شکر قهوه‌ای و نمک پر کنید و در ظرف شیشه‌ای قرار دهید.
  5. بعد از گذشت یک هفته ترشی لیموترش شما آماده مصرف است.

نکته: برای این که ترشی شما حالت نرم و فرورفتگی نداشته باشد، حتما از نمک دریا به جای نمک خانگی استفاده نمایید.

طرز تهیه ترشی لیمو ترش بدون سرکه

مواد لازم برای تهیه ترشی لیموترش بدون سرکه در جدول زیر آمده است.

موادلازم 
لیمو ترش 500 گرم
فلفل قرمز به دلخواه
نمک به مقدار لازم

 

دستور تهیه

  1. ابتدا لیمو‌ها را شسته و به مدت یک روز می‌گذاریم تا خشک شوند.
  2. پس از خشک شدن، لیموترش را به صورت دلخواه برش بزنید. 
  3. سپس نمک و فلفل قرمز را به لیمو‌ها اضافه کرده، درون ظرف مناسب شیشه‌ای بگذارید و در ظرف را محکم ببندید.
  4. ظرف شیشه‌ای محتوای لیموترش را باید یک ماه بیرون از یخچال و در جای خنک نگهداری کنید. 
  5. پس از گذشت این زمان، ترشی شما قابل مصرف خواهد بود.

 سخن پایانی

به دلیل عدم استفاده از سرکه در تهیه ترشی لیمو ترش به روش دوم، حتی افرادی که دچار سرماخوردگی هستند، می‌توانند از این ترشی استفاده کنند. البته باید دقت داشته باشند که در مصرف آن زیاده‌روی نکنند.

برچسب ها: ترش، ترشی لیمو ترش، طرز تهیه ترشی لیمو ترش، ترشی لیموترش با سرکه، ترشی لیموترش بدون سرکه تعداد بازديد: 1285 تعداد نظرات: 1

نظرات

  • روش دوم بیشتر معموله ... بعد از دونیم کردن لیمو ترش درونش را اگر فلفل تازه خرد شده باشه بهتر ه ..قرار میدیم و مقداری چاشنی حالا یا سیاه دونه و کمی گلپر و بعد از آب خود لیمو درون ظرف که این لیمو ترش ها چیدیم می ریزیم و بمدت دو هفته در آفتاب قرار می گیرند و بعدش در یخچال .... این روش از نظر اینکه ویتامین سی آنها حفظ شده خیلی بهتره .... سپاس از مطلب خوبتون .

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز