اگر میانه خوبی با شلغم ندارید، ترشی آن نظر شما را عوض خواهد کرد. ترشی شلغم یکی از لذیذترین انواع ترشیهاست که به راحتی و در کمترین زمان ممکن درست میشود و تردی آن هیجان دوچندانی به طعمش میدهد. با فلفل تند هم میتوان این طعم لذیذ را چندبرابر کرد؛ اگر تندی دوست داشته باشید.
مواد لازم:
لبو: ۱ عدد
آب: ۱٫۵ فنجان
شلغم: ۵۰۰ گرم
سرکه سفید: ۱ فنجان
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل تند: به مقدار نیاز
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. برای تهیه ترشی شلغم ابتدا شلغمها را پوست میگیریم، تمیز میشوییم و در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافه آنها خارج شود. در قابلمهای کوچک ۵/۱ فنجان آب میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم و نمک و سرکه را نیز به آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا نمک کاملا در آب حل شود و آب به جوش بیاید. تا جوش آمدن آب، لبو را پوست میگیریم و میشوییم و شلغمها را برش میدهیم.
۲. لابه لای برش زدن شلغمها حواسمان باید به قابلمه آب روی حرارت نیز باشد تا آب که به جوش آمد قابلمه را از روی حرارت برداریم و کنار بگذاریم تا خنک شود.
۳. پس از تمام شدن برش شلغمها، لبو را نیز با قالب یا با چاقو خرد میکنیم. در مرحله بعد در شیشهای کاملا خشک شلغمها را میریزیم سپس فلفلها و لبوها را نیز لابه لای شلغمها در شیشه میریزیم و مخلوط آب و نمک و سرکه را به شیشه اضافه میکنیم.
۴. در ادامه در شیشه را محکم میبندیم و به مدت ۱ هفته در جای خنک و خشک شیشه را قرار میدهیم.
منبع : ایرنا