Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 01:30

17
آذر
گواکامولی (مکزیکی)

گواکامولی (مکزیکی)

آوواکادو را پوست بگیرید، برش بزنید و هسته آن را جدا سازید. آن‌گاه در ظرف مناسبی بریزید و با پشت چنگال آن را له کنید. حالا نمک و آبلیمو را بیفزائید و مخلوط کنید تا از سیاه شدن آوواکادو جلوگیری شود.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 4-6 نفر 

آواکادوی رسیده                                 3 عدد

نمک                                                یک دوم قاشق چایخوری

آبلیموی تازه                                      یک چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

پیاز قرمز خرد کرده                              یک چهارم پیمانه

فلفل سبز تند خرد کرده                       1 عدد

گشنیز ریز خرد کرده                            2 قاشق سوپخوری

فیله گوجه فرنگی ریز خرد کرده              یک عدد متوسط

فلفل سفید                                       یک‌چهارم قاشق چایخوری

روغن زیتون                                        2 قاشق سوپخوری

روش‌ تهیه گواکامولی 

 آوواکادو را پوست بگیرید، برش بزنید و هسته آن را جدا سازید.

آن‌گاه در ظرف مناسبی بریزید و با پشت چنگال آن را له کنید.

حالا نمک و آبلیمو را بیفزائید و مخلوط کنید تا از سیاه شدن آوواکادو جلوگیری شود.

سپس پیاز، فلفل، گشنیز، گوجه‌فرنگی، فلفل سفید و روغن زیتون را اضافه کنید و مخلوط نمائید.

اینک دیپ را در ظرف مناسب با درپوش بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

در هنگام مصرف دیپ را با نان پیتا برشته کرده سرو نمائید.

یادآوری

* بهتر است زمان سرو گوجه فرنگی را به دیپ اضافه کنید.

* در صورت تمایل می‌توانید یک یا دو قاشق خامه را با آن ترکیب کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

خوراک چیلی مکزیکی

کباب مکزیکی

خوراک لوبیا مکزیکی

فاجیتا (مکزیکی)

 

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، گواکامولی، غذای مکزیکی، روش تهیه گواکامولی، طرز تهیه گواکامولی تعداد بازديد: 293 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز