اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4-6 نفر
آواکادوی رسیده 3 عدد
نمک یک دوم قاشق چایخوری
آبلیموی تازه یک چهارم پیمانه (60 میلیلیتر)
پیاز قرمز خرد کرده یک چهارم پیمانه
فلفل سبز تند خرد کرده 1 عدد
گشنیز ریز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
فیله گوجه فرنگی ریز خرد کرده یک عدد متوسط
فلفل سفید یکچهارم قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه گواکامولی
آوواکادو را پوست بگیرید، برش بزنید و هسته آن را جدا سازید.
آنگاه در ظرف مناسبی بریزید و با پشت چنگال آن را له کنید.
حالا نمک و آبلیمو را بیفزائید و مخلوط کنید تا از سیاه شدن آوواکادو جلوگیری شود.
سپس پیاز، فلفل، گشنیز، گوجهفرنگی، فلفل سفید و روغن زیتون را اضافه کنید و مخلوط نمائید.
اینک دیپ را در ظرف مناسب با درپوش بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
در هنگام مصرف دیپ را با نان پیتا برشته کرده سرو نمائید.
یادآوری
* بهتر است زمان سرو گوجه فرنگی را به دیپ اضافه کنید.
* در صورت تمایل میتوانید یک یا دو قاشق خامه را با آن ترکیب کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
خوراک چیلی مکزیکی
کباب مکزیکی
خوراک لوبیا مکزیکی
فاجیتا (مکزیکی)