اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 – 6 نفر
سینه مرغ 500 گرم
فیله گوساله 300 گرم
پیاز خلالی خرد کرده یک عدد بزرگ
گشنیز خرد کرده 50 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر زیره سبز یکدوم قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده یک عدد بزرگ
فلفل دلمهای رنگی و نواری خرد کرده 2 پیمانه
روغن به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری
پنیر چدار رنده کرده یک سوم پیمانه
نان پیتا برشته کرده 2 عدد
روش تهیه فاجیتا
سینه مرغ و فیله گوشت را به صورت نوارهای باریک برش بزنید.
آنگاه به همراه پیاز، گشنیز، نمک، فلفل، زیره و روغن زیتون در ظرف مناسبی مخلوط کنید، رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس پیاز و فلفل دلمهایها را با قدری روغن در تابه مناسبی تفت دهید و بعد رب گوجهفرنگی و فلفل قرمز را بیفزائید و ترکیب کنید.
حالا گوشتهای فراهم کرده را در تابهای دیگر بریزید و روی حرارت تفت دهید تا پخته و برشته شود.
اینک با مواد فراهم کرده مخلوط کنید.
سپس فاجیتا را در ظرف مناسبی بریزید، رویش پنیر چدار بپاشید و به همراه نان پیتای برشته کرده نوشجان کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: