Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:38

26
دی
کباب مکزیکی

کباب مکزیکی

فیله ها را به همراه خامه، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل قرمز، پاپریکا و روغن زیتون مزه دار کرده و به مدت 2 - 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.
پنیر خامه‌ای و فلفل چیلی را با هم مخلوط کنید.

کیان رنجبر

 

مواد لازم برای 2-4 نفر 

فیله مرغ                          6 عدد

خامه                               1 قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی                1 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل قرمز               به میزان لازم

پاپریکا                             به میزان لازم

روغن زیتون                      به میزان لازم

پنیر خامه ای                    100 گرم

فلفل چیلی ساطوری شده  1 عدد

روش تهیه کباب مکزیکی

 فیله ها را به همراه خامه، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل قرمز، پاپریکا و روغن زیتون مزه دار کرده و به مدت 2 - 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.

آن‌گاه پنیر خامه‌ای و فلفل چیلی را با هم مخلوط کنید.

سپس هربار قدری از پنیر خامه‌ای را روی سطح  فیله ها  قرار دهید و آن ها را رول کنید.

اینک رول‌ها را به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کباب ماهی و لیمو

ترشه کباب

کباب مالای

آموزش پخت انواع کباب

 

برچسب ها: آشپزی، کباب، آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، کباب مکزیکی، دستور تهیه کباب مکزیکی، روش تهیه کباب مکزیکی، کباب خانگی تعداد بازديد: 716 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز