کیان رنجبر
مواد لازم برای 2-4 نفر
فیله مرغ 6 عدد
خامه 1 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
پاپریکا به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
پنیر خامه ای 100 گرم
فلفل چیلی ساطوری شده 1 عدد
روش تهیه کباب مکزیکی
فیله ها را به همراه خامه، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل قرمز، پاپریکا و روغن زیتون مزه دار کرده و به مدت 2 - 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.
آنگاه پنیر خامهای و فلفل چیلی را با هم مخلوط کنید.
سپس هربار قدری از پنیر خامهای را روی سطح فیله ها قرار دهید و آن ها را رول کنید.
اینک رولها را به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: