نجمه درویش ملا
مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ پخته و ریش ریشکرده 2 عدد (500 گرم)
پیازداغ خلالی سرخ کرده 4 قاشق سوپخوری
سیبزمینی پخته و رنده کرده 2 عدد متوسط
فلفل دلمهای ریز خرد کرده 1 عدد
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
زعفران آبکرده 1 قاشق سوپخوری
بیکینگپودر 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
تخممرغ 8 عدد
نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
روش تهیه کوکوی بادکوبه ای
مرغ، پیازداغ، سیب زمینی، فلفل دلمه، رب گوجهفرنگی، زعفران، بیکینگپودر و زردچوبه را با هم مخلوط کنید.
آنگاه تخممرغها را شکسته و به همراه نمک، فلفل به مایه کوکو بیفزائید.
سپس در تابه نچسبی قدری روغن بریزید.
حالا مایه کوکو را در آن بریزید و روی حرارت ملایم کوکو را بپزید تا یک طرف آن سرخ شود.
اکنون کوکو را برگردانید تا سمت دیگر آن طلایی شود.
در ظرف مناسبی بکشید، به همراه نان یا چلو سرو نمایید.
یادآوری
* چغرتمه یا کوکو بادکوبهای غذایی از کشور روسیه میباشد، که در شهرهای مختلف مناطق گیلان و مازندران در مجالس و مهمانیهای سرو میشود.
* میتوانید پس از پخت کوکو را به دلخواه برش بزنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: